Videot

Video: NST-Erä kaikki maalit – kolme rankkaria 12 maalin ottelussa

13.01.
2015
2 Kommenttia
3
Videot
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tapanilan Erä otti toisen perättäisen voittonsa ja kaatoi NST:n Lappeenrannassa lukemin 4-8. Katso alta maalikooste ottelusta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jaakko
13/01/2015
Kyllä on laiskaa ja asenteetonta puolustamista NST:ltä. Ukot seisoo suorin jaloin ja ilmeisen liikkumatta, eivätkä pidä omia miehiään. Ei tolla tavalla voita yhtään peliä liigassa. Paremmalla asenteelle Erän olisi voinut pitää kahdessa tai kolmessa maalissa (mikä olisi riittänyt).
S7
13/01/2015
Pitäis näyttää junnuille toi yksi maali, rosenhalin tekemä. Malliesimerkki mitä pakin ei pidä tehdä! Kaveri seisoo 1sektorilla vapaana ja pakki kattelee vierestä, tais olla tää NST:n urheilullinen nro4. kyseessä...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.