Liigat

Video: NST–Josba kaikki maalit – Josban vaparisähläys, Sumenin iso jäähy ja Kajoksinen 0+4

06.01.
2015
4 Kommenttia
3
Liigat
Jarkko Nurmela (toinen oikealta) kuritti vanhaa seuraansa urakalla. Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Jarkko Nurmela (toinen oikealta) kuritti vanhaa seuraansa urakalla. Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Joensuun Josba nappasi tiistaina herkullisen 7–4-vierasvoiton NST:stä miesten Salibandyliigassa. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Josban valmennukseen liittyi NST-ottelussa konkariluotsi Antti Ruokonen, joka saikin vyölleen heti voiton. Kahden pisteen myötä Josba nousi pitkästä aikaa pois jumbosijalta, jonne putosi tiistaina Nokian KrP:lle hävinnyt liiganousija SalBa.

Josban voiton arkkitehteina häärivät juonikas Pauno Kajoksinen (0+4) ja vielä viime kaudella NST:tä edustanut Jarkko Nurmela (3+0). Kajoksisen ja Nurmelan tehoilun lisäksi alla olevasta maalikoosteesta kannattaa vilkaista ainakin Petteri Puustisen tekemä NST:n kolmas osuma, joka on Josban puolustukselta varsin ”mallikas” suoritus. Videolla kelataan hidastusten kera myös NST:n Jouko Sumenin saamaa viiden minuutin jäähyä väkivaltaisuudesta.

Linkkejä:
Ottelun tilastot
Markku Tauraman kuvat ottelusta
Sarjajumbon penkin päässä yllätys – lajilegenda hyppäsi valmentajaksi loppukauden ajaksi

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Kuvaajalle
06/01/2015
Kooste ihan ok muuten, mutta hidastuksien kuvanlaatu on luokatonta ja ne on aivan liian pitkiä.
ET soittaa kotiin
07/01/2015
Valittaminen on kivaa! Posin kautta.
S7
07/01/2015
Posin kautta joo, mutta ei tossa valiteta vaan annetaan ihan aiheellinen vinkki!!
Karilas
07/01/2015
Kiitos palautteesta, joka oli kyllä ihan aiheellinen. Nyt kun kuvataan isolla laajakulmalla, niin ohjelmallinen zoomaus aiheuttaa pahasti kuvan laadun heikentymistä. Pitää tyytyä pienempään zoomaukseen ja hidastuksien pituuskin voi olla lyhyempi. Itseäkin jo häiritsi, mutta ei tuota jaksa iltasella moneen kertaan uusiksi tehdä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.