Ulkomaat

Video: Rickie Hyvärinen jälleen vireessä – hattutemppu Siriuksen verkkoon

27.01.
2015
2 Kommenttia
5

Kesken kauden Storvretasta AIK:hon siirtynyt Rickie Hyvärinen jatkaa mainioita otteita uudessa seurassaan. Tällä kertaa Hyvärinen paukutti hattutempun, kun AIK kellisti Siriuksen sunnuntaina lukemin 5–3. AIK–Sirius-ottelun maalikoosteen voi katsoa tuosta alta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Julez
27/01/2015
Eipä voinut olla huomaamatta alustaa PARKETTIA. Ja vieläpä salibandyn mahtimaassa. Outoa! Suomessa edes 1-divari joukkue ei saa tietääkseni pelata parketilla...
AP
28/01/2015
Hirveetä kuraa noi rinksidevideot.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.