Liigat

Video: Sohaisiko Savolainen Happee-pelaajaa mailalla haaroväliin?

31.01.
2015
35 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Happeen ja Classicin välisen kamppailun loppuhetkillä nähtiin parranpärinää aiheuttanut tilanne, jossa Classic-puolustaja Mika Savolainen ja Happeen Joonas Kaasalainen kamppailivat pallosta maalin edessä. Tilanne on katsottavissa maalikoostevideolla.

Vastikään pelikiellosta vapautunut Savolainen näyttää sohaisevan Kaasalaista mailallaan suoraan genitaalialueelle. Savolainen sai edellisen pelikieltonsa taklattuaan Happeen Veli-Matti Hynystä sääntöjen vastaisesti.

Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan tämä tuoreinkin rike on menossa kurinpitäjän käsittelyyn.

Tilanne on katsottavissa ja arvioitavissa videolta ajassa 9.35 ja eteenpäin.

Päivitetty 31.1. klo 13.07

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Mailamestari
31/01/2015
Ei sohaissut. Selvästi tarkoituksella löi. Viime kaudella Fitzner sai kolme peliä kun intiaanin kulkusia soitteli. Savolaisen historia vielä rumempi, joten kolmesta lähdetään. Pitäähän se linja olla.
videotarkistus
31/01/2015
selvä lyönti. tarkoituksen mukainen "targetstriketotheballs"
Nahkakaksio
31/01/2015
Sinne mailalla kutitteli . Herrasmiehen elkeet
Alber
31/01/2015
Jos tuo vahinko oli, niin on melko huono hallinta omasta mailasta. Miten aina sattuu samalle miehelle?
Kaaripallo
31/01/2015
No jaa..
Osku
31/01/2015
Aivan selvä ja törkeä tapaus. Tässä olisi voinut käydä pahastikin. Runkosarjan loppuun pelikieltoa (6 peliä) ja toivotaan, että tämä herra lopettaa uransa tähän kauteen, ennenkuin aiheuttaa pahempia vammoja kenellekään. Olisi ikävää, jos Savolainen ehtisi vielä tällä kaudella lopettamaan jonkun lupaavan juniorin uran näillä sikailuillaan. Ensi vuonna ei kuitenkaan mitään asiaa Nykyn joukkueeseen.
Manse
31/01/2015
Kivasti "näpäyttää". Aina sama mies. Ei näköjään opi että kaikki koiruudet tarkastetaan nykyään videolta. 3-6 peliä out...
Ihmetteliä
31/01/2015
Onneks oli Savolainen, jos olis ollut joku perus Virtanen niin olis mennyt vahinkoja sattuu osastolle. Ei olis tästäkään oikeen hidastusta jos olis ollut "Virtanen"
tpstps
31/01/2015
Tps-Salba pelissäkin tps pelaaja keihästi salba pelaajan munat. Videota odotellessa
perus Virtanen
31/01/2015
En ole koskaa mailalla ketään sohinut munille edes vahingossa. Homojen hommaa tollainen vaikka ei kai ensimmäinen kerta vielä homoa tee, mutta toinen jo tekee.

-perus Virtanen
Ihmetteliä
31/01/2015
Ei perus janttereitten videoita laitella. Juholan telomis tuomiota odotellessa?
Näössä vai muistissa vikaa?
31/01/2015
Olihan siitä Juholan "telomisesta" video maalikoosteessa aivan samalla tavalla kuin tästäkin.
Ihmetteliä
31/01/2015
Ei ole vikaa kummassakaa , osaatko lukee?
Asiaa ei ilmeisesti käsitelty ollenkaan, tuomiota odottelen. Tämän huitasun blondi takatukka ottaa luonnollisesti käsittelyyn.
Videolla tarkoitan tätä tepsiläisen munille huitaisua.
Säbänderus
31/01/2015
Älkää ny viittikö isot miehet!
Tommosta ny sattu kenelle vaan pelin tiimellyksessä.
Jokainen Savolaisen tekeminen alkaa olla täällä joillekin mielensäpahoittajille ja pilkunnus_oille jo sairaus ja pakkomielle.
Hankkikaa harrastus!
Siitä olen samaa mieltä, että
31/01/2015
Juholan torpannut pelle kaipaa myös kurinpitotoimenpiteitä. Kaverista on kasvanut wannabe-savolainen vaikkakin kuuluu kukkakeppi osastoon, sekoilee kerta toisensa jälkeen aivottomasti. TPS-tapausta en ole nähnyt, joten en ota kantaa.
taisi olla vahinko
31/01/2015
Savolainen näytti katsovan jo kulmaan missä pallo oli eikä huomannut nostaessaan mailaa, että se oli naapurin jalkojen välissä
S7
31/01/2015
Savolaisen historia perusteella varmaan ihan syytäkin epäillä onko vahinko. Ei se nyt ton perusteella mun mielestä suoraan katsonut, että huitasempa, mutta sivusilmällä pystyis ihan hyvin näkemään osua "vahingossa", mutta ihan täyttä arvailua. Jos pelkästä vahingosta ei voi antaa pelikieltoa niin silloin ei pidä rangaistusta, jokainen kuitenkin ole vastuussa mailastaan(?), joten sillä perusteella taasen voisi antaa kakkua... Onneksi mä en päätä noista:-D
Säbänderus
31/01/2015
Kun Savo lopettanee tähän kauteen, ei Liigakentille montaa väriläiskää jää. Väritön liiga.
Ohikulkija
31/01/2015
Eilen yleisö karju joka kontaktin jälkeen missä Savo oli mukana! Jäähyä olis varmaan pitänyt antaa joka tilanteesta vaikka puhtaasti pelasi. Silmätikku, ikävää.
opex
31/01/2015
Komppaan ylläkirjoittaneita, onneksi ihmiset osaa seurata Savoa ilman värilasejakin. Naurettavaa ajojahtia yhtä pelaajaa kohtaan. Jos kaikkia seurattaisiin yhtä tarkasti, niin kyllä niitä koiruuksia jokaisessa pelissä näkee, kun pitää silmät auki.
Ohikulkija
31/01/2015
Joku aiemmin kommentoi et tps pelaaja löi salbalaista munille. Minkäs helvetin takia siitä ei ole videoo/lööppiä? En ole mikään clässik fani, jotain rajaa tähän touhuun!
opex
31/01/2015
Ihmettelen myös miksi pääkallo valuu seiska-tasolle ja hakee klikkejä tällläisillä "kohuotsikoilla". Savo+tilanne=> lööppiä kehiin. Laittakaa reilusti toimittajan nimi näkyviin. Onko aina samasta toimittajasta kyse, jonka muroihin Savolainen joskus kusaissut?

Toki ei kovin reilua myöskään Happeelta laittaa maalivideon kylkeen tämä, muttei Tikan tilannetta.
Hallooo
31/01/2015
OPEX: Tikan "tilanne" ihan samaisella videolla ajassa 9:10 mistä Classic tuohtui. Että niinkin reilua toimintaa.
Sami
31/01/2015
Pallo oli jo kaukana. Ei mitään tarvetta alkaa halon hakkuuseen. Tarkoituksella tehty, ei ehkä munille, mutta pientä näpäytystä kuitenkin. Pelle mikä pelle, mutta minkäs teet, kun vauhti ei enää riitä. Jos Classic haluaa voittaa mestaruuden, niin Savosta pitäisi päästä eroon.
Kukkahattusedät meuhkaa
31/01/2015
kun Savolaisen jatkuva sikailu kerää huomiota. Pitäisi kääntää katse pois ja taputtaa pikkusavoa pyllylle, niin kukkahattusedät olisi tyytyväisiä.
jaa nyvvai?
31/01/2015
Post-classiccilaisia sanontoja:
"Pelataan biljardissakin kasseihin"
"Maila kassiin, sanos tamperelainen statiumin kassalla"
"Syöksy sinä, minä lyön kasseille"
"Sama se mitä palloja pelataan, kunhan ei omia tarvitse kauhoa"
"Rikottu muna pöksyissä on puolikkaan omeletin alku"
"Kyllä oxdog munat vatkaa"
"syöksy sinä, niin minä murskaan munat"
"Morjes, sanos maila kasseille"
"I love the smell of pallihiki at my blade"
"Joskus luulen jyväskyläläisiä kassialmoiksi, kutes mies tapolan lerssi poskessa"

No, jos tuntuu, että on huonoa läppää, niin eipä ole sen kummallisempia itse keskustelun kohde kuin nämä muutkaan kommentit ja kommentoijat, eli mennään sitten rapsimaan yhdessä hallin kahvilaan näitä aiheita. Jaa mää vai?
katsoja
01/02/2015
Tällaisesta tilanteesa on olemassa kurinpitäjän ratkaisu. Peli oli Oilers-Indians ja mailaansa hallitsemattomasti heiluttanut pelaaja oli Pizner Oilersista. Lopputulos oli 1 peli pelikielto, kun pelaaja ei katsonut missä maila oli ja tuli kurinpitäjän mukaan vahingossa huitaisseeksi mailallaan toista haaroväliin.

Joku epäuskoinen voisi kysyä kurinpitäjältä, että luuleeko tämä ettei pelaaja pääsarjatasolla tiedä missä oma maila sijaitsee. Johdonmukaisuuden nimissä tästä ei voi tulla enempää tai vähempää kuin Piznern tilanteesta.
ALAKATSOMO
01/02/2015
Säbänderus, voit aina siirtyä seuraamaan kamppailulajeja, jos munille potkiminen tekee urheilusta värikkään.
Säbänderus
01/02/2015
Munillepotkiminen, yhdyssana. Sitäkö se oli?

Voit aina nousta sieltä lattiatason alapuolelta seuraamaan lajia, niin että edes näet jotain.
Myös lukihäiriösi kaipaa ammattiauttajaa.
Lue jutusta ja katso videolta mitä tapahtui.
Alakatsomo
01/02/2015
Heh, mitä muuta odottaa kaverilta, joka fanittaa savolaista... Lukihäiriö on muuten ikävä vaiva.
Säbänderus
01/02/2015
Alakatsomo.
Kuules ( ! ) nyt, kun kerran et näe, ja kirjoittaa et osaa:
En fanita, en ole fanittanut. En ole fanittaja.
Mutta ei Savolainen aina kaiken pahan takana ole, kuten tämä forum ja sen tietyt tahot tarkoituksella antavat aika ajoin ymmärtää.
Piste.
eteläpääty
01/02/2015
Ei liity tähän, mutta mikä se Kivirannan tuomio oli mistä räpsähti 3 matsia, mutta ei täytäntöönpanoa?
ööö
01/02/2015
jaaha, eiköhän nyt pitäisi hiukan rauhoittua, jopo hiukan keulii. Tämä alkaa näyttään siltä että itse peli ei kiinnosta varsinaisesti ketään, vaan pelin jälkeen tehdään kaikenlaisia koosteita ja vaaditaan rangaistuksia. Ei tuomareitten tarvitse enään edes viheltää kun kurinpitäjät katsoo somesta kuka nyt tuomitaan. Tämä alkaa oleen kuin punakaartin komppanianpäällikön valinta tilaisuus, kova äänisin voittaa. Ja vielä hauska huomio että yleensä Savon tuomiot tulee Happe tai SPV peleistä.
katsoja
03/02/2015
Musta tuo näyttää puhtaalta vahingolta.
Sami
03/02/2015
Mä olen ainakin erittäin tyytyväinen, että Savo pelaa Classicissa. Ja mitä enemmän pelaa, sen parempi. Classic ei nimittäin tule voittamaan mestaruutta niin kauan kuin se on joukkueessa. Tippuu yksi muuten varteenotettava vaihtoehto kilpailusta.

Se on muuten jännä, että Savolaista alkoi yhtä äkkiä "pallot" kiinnostaa. Aiemmin se vain ajelee pallottomia, mutta nyt se on hieromassa vähän pienempiä nyyttejä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.