Video: Sohaisiko Savolainen Happee-pelaajaa mailalla haaroväliin?

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Happeen ja Classicin välisen kamppailun loppuhetkillä nähtiin parranpärinää aiheuttanut tilanne, jossa Classic-puolustaja Mika Savolainen ja Happeen Joonas Kaasalainen kamppailivat pallosta maalin edessä. Tilanne on katsottavissa maalikoostevideolla.

Vastikään pelikiellosta vapautunut Savolainen näyttää sohaisevan Kaasalaista mailallaan suoraan genitaalialueelle. Savolainen sai edellisen pelikieltonsa taklattuaan Happeen Veli-Matti Hynystä sääntöjen vastaisesti.

Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan tämä tuoreinkin rike on menossa kurinpitäjän käsittelyyn.

Tilanne on katsottavissa ja arvioitavissa videolta ajassa 9.35 ja eteenpäin.

Päivitetty 31.1. klo 13.07

35 comments

  1. Ei sohaissut. Selvästi tarkoituksella löi. Viime kaudella Fitzner sai kolme peliä kun intiaanin kulkusia soitteli. Savolaisen historia vielä rumempi, joten kolmesta lähdetään. Pitäähän se linja olla.

  2. selvä lyönti. tarkoituksen mukainen ”targetstriketotheballs”

  3. Jos tuo vahinko oli, niin on melko huono hallinta omasta mailasta. Miten aina sattuu samalle miehelle?

  4. Aivan selvä ja törkeä tapaus. Tässä olisi voinut käydä pahastikin. Runkosarjan loppuun pelikieltoa (6 peliä) ja toivotaan, että tämä herra lopettaa uransa tähän kauteen, ennenkuin aiheuttaa pahempia vammoja kenellekään. Olisi ikävää, jos Savolainen ehtisi vielä tällä kaudella lopettamaan jonkun lupaavan juniorin uran näillä sikailuillaan. Ensi vuonna ei kuitenkaan mitään asiaa Nykyn joukkueeseen.

  5. Kivasti ”näpäyttää”. Aina sama mies. Ei näköjään opi että kaikki koiruudet tarkastetaan nykyään videolta. 3-6 peliä out…

  6. Onneks oli Savolainen, jos olis ollut joku perus Virtanen niin olis mennyt vahinkoja sattuu osastolle. Ei olis tästäkään oikeen hidastusta jos olis ollut ”Virtanen”

  7. Tps-Salba pelissäkin tps pelaaja keihästi salba pelaajan munat. Videota odotellessa

  8. En ole koskaa mailalla ketään sohinut munille edes vahingossa. Homojen hommaa tollainen vaikka ei kai ensimmäinen kerta vielä homoa tee, mutta toinen jo tekee.

    -perus Virtanen

  9. Ei perus janttereitten videoita laitella. Juholan telomis tuomiota odotellessa?

  10. Olihan siitä Juholan ”telomisesta” video maalikoosteessa aivan samalla tavalla kuin tästäkin.

  11. Ei ole vikaa kummassakaa , osaatko lukee?
    Asiaa ei ilmeisesti käsitelty ollenkaan, tuomiota odottelen. Tämän huitasun blondi takatukka ottaa luonnollisesti käsittelyyn.
    Videolla tarkoitan tätä tepsiläisen munille huitaisua.

  12. Älkää ny viittikö isot miehet!
    Tommosta ny sattu kenelle vaan pelin tiimellyksessä.
    Jokainen Savolaisen tekeminen alkaa olla täällä joillekin mielensäpahoittajille ja pilkunnus_oille jo sairaus ja pakkomielle.
    Hankkikaa harrastus!

  13. Juholan torpannut pelle kaipaa myös kurinpitotoimenpiteitä. Kaverista on kasvanut wannabe-savolainen vaikkakin kuuluu kukkakeppi osastoon, sekoilee kerta toisensa jälkeen aivottomasti. TPS-tapausta en ole nähnyt, joten en ota kantaa.

  14. Savolainen näytti katsovan jo kulmaan missä pallo oli eikä huomannut nostaessaan mailaa, että se oli naapurin jalkojen välissä

  15. Savolaisen historia perusteella varmaan ihan syytäkin epäillä onko vahinko. Ei se nyt ton perusteella mun mielestä suoraan katsonut, että huitasempa, mutta sivusilmällä pystyis ihan hyvin näkemään osua ”vahingossa”, mutta ihan täyttä arvailua. Jos pelkästä vahingosta ei voi antaa pelikieltoa niin silloin ei pidä rangaistusta, jokainen kuitenkin ole vastuussa mailastaan(?), joten sillä perusteella taasen voisi antaa kakkua… Onneksi mä en päätä noista:-D

  16. Kun Savo lopettanee tähän kauteen, ei Liigakentille montaa väriläiskää jää. Väritön liiga.

  17. Eilen yleisö karju joka kontaktin jälkeen missä Savo oli mukana! Jäähyä olis varmaan pitänyt antaa joka tilanteesta vaikka puhtaasti pelasi. Silmätikku, ikävää.

  18. Komppaan ylläkirjoittaneita, onneksi ihmiset osaa seurata Savoa ilman värilasejakin. Naurettavaa ajojahtia yhtä pelaajaa kohtaan. Jos kaikkia seurattaisiin yhtä tarkasti, niin kyllä niitä koiruuksia jokaisessa pelissä näkee, kun pitää silmät auki.

  19. Joku aiemmin kommentoi et tps pelaaja löi salbalaista munille. Minkäs helvetin takia siitä ei ole videoo/lööppiä? En ole mikään clässik fani, jotain rajaa tähän touhuun!

  20. Ihmettelen myös miksi pääkallo valuu seiska-tasolle ja hakee klikkejä tällläisillä ”kohuotsikoilla”. Savo+tilanne=> lööppiä kehiin. Laittakaa reilusti toimittajan nimi näkyviin. Onko aina samasta toimittajasta kyse, jonka muroihin Savolainen joskus kusaissut?

    Toki ei kovin reilua myöskään Happeelta laittaa maalivideon kylkeen tämä, muttei Tikan tilannetta.

  21. OPEX: Tikan ”tilanne” ihan samaisella videolla ajassa 9:10 mistä Classic tuohtui. Että niinkin reilua toimintaa.

  22. Pallo oli jo kaukana. Ei mitään tarvetta alkaa halon hakkuuseen. Tarkoituksella tehty, ei ehkä munille, mutta pientä näpäytystä kuitenkin. Pelle mikä pelle, mutta minkäs teet, kun vauhti ei enää riitä. Jos Classic haluaa voittaa mestaruuden, niin Savosta pitäisi päästä eroon.

  23. kun Savolaisen jatkuva sikailu kerää huomiota. Pitäisi kääntää katse pois ja taputtaa pikkusavoa pyllylle, niin kukkahattusedät olisi tyytyväisiä.

  24. Post-classiccilaisia sanontoja:
    ”Pelataan biljardissakin kasseihin”
    ”Maila kassiin, sanos tamperelainen statiumin kassalla”
    ”Syöksy sinä, minä lyön kasseille”
    ”Sama se mitä palloja pelataan, kunhan ei omia tarvitse kauhoa”
    ”Rikottu muna pöksyissä on puolikkaan omeletin alku”
    ”Kyllä oxdog munat vatkaa”
    ”syöksy sinä, niin minä murskaan munat”
    ”Morjes, sanos maila kasseille”
    ”I love the smell of pallihiki at my blade”
    ”Joskus luulen jyväskyläläisiä kassialmoiksi, kutes mies tapolan lerssi poskessa”

    No, jos tuntuu, että on huonoa läppää, niin eipä ole sen kummallisempia itse keskustelun kohde kuin nämä muutkaan kommentit ja kommentoijat, eli mennään sitten rapsimaan yhdessä hallin kahvilaan näitä aiheita. Jaa mää vai?

  25. Tällaisesta tilanteesa on olemassa kurinpitäjän ratkaisu. Peli oli Oilers-Indians ja mailaansa hallitsemattomasti heiluttanut pelaaja oli Pizner Oilersista. Lopputulos oli 1 peli pelikielto, kun pelaaja ei katsonut missä maila oli ja tuli kurinpitäjän mukaan vahingossa huitaisseeksi mailallaan toista haaroväliin.

    Joku epäuskoinen voisi kysyä kurinpitäjältä, että luuleeko tämä ettei pelaaja pääsarjatasolla tiedä missä oma maila sijaitsee. Johdonmukaisuuden nimissä tästä ei voi tulla enempää tai vähempää kuin Piznern tilanteesta.

  26. Säbänderus, voit aina siirtyä seuraamaan kamppailulajeja, jos munille potkiminen tekee urheilusta värikkään.

  27. Munillepotkiminen, yhdyssana. Sitäkö se oli?

    Voit aina nousta sieltä lattiatason alapuolelta seuraamaan lajia, niin että edes näet jotain.
    Myös lukihäiriösi kaipaa ammattiauttajaa.
    Lue jutusta ja katso videolta mitä tapahtui.

  28. Heh, mitä muuta odottaa kaverilta, joka fanittaa savolaista… Lukihäiriö on muuten ikävä vaiva.

  29. Alakatsomo.
    Kuules ( ! ) nyt, kun kerran et näe, ja kirjoittaa et osaa:
    En fanita, en ole fanittanut. En ole fanittaja.
    Mutta ei Savolainen aina kaiken pahan takana ole, kuten tämä forum ja sen tietyt tahot tarkoituksella antavat aika ajoin ymmärtää.
    Piste.

  30. Ei liity tähän, mutta mikä se Kivirannan tuomio oli mistä räpsähti 3 matsia, mutta ei täytäntöönpanoa?

  31. jaaha, eiköhän nyt pitäisi hiukan rauhoittua, jopo hiukan keulii. Tämä alkaa näyttään siltä että itse peli ei kiinnosta varsinaisesti ketään, vaan pelin jälkeen tehdään kaikenlaisia koosteita ja vaaditaan rangaistuksia. Ei tuomareitten tarvitse enään edes viheltää kun kurinpitäjät katsoo somesta kuka nyt tuomitaan. Tämä alkaa oleen kuin punakaartin komppanianpäällikön valinta tilaisuus, kova äänisin voittaa. Ja vielä hauska huomio että yleensä Savon tuomiot tulee Happe tai SPV peleistä.

  32. Mä olen ainakin erittäin tyytyväinen, että Savo pelaa Classicissa. Ja mitä enemmän pelaa, sen parempi. Classic ei nimittäin tule voittamaan mestaruutta niin kauan kuin se on joukkueessa. Tippuu yksi muuten varteenotettava vaihtoehto kilpailusta.

    Se on muuten jännä, että Savolaista alkoi yhtä äkkiä ”pallot” kiinnostaa. Aiemmin se vain ajelee pallottomia, mutta nyt se on hieromassa vähän pienempiä nyyttejä.