Divarit

Video: Tor-Steelers kaikki maalit – Savukoski 4+1, Lastikka 3+1, Nurminen 3+1

11.01.
2015
12 Kommenttia
3

Loviisan Torin ja Steelersin lauantaisessa Divariottelussa mätettiin maaleja liukuhihnalta eritoten kolmannessa erässä ja ottelu päättyi lopulta vierasjoukkueen 8-9-voittoon. Steelers karkasi turvallisen tuntuiseen 3-8-johtoon ajassa 48.23, mutta ottelussa nähtiin vielä kuusi maalia sen jälkeen.

Maalikoosteesta kannattaa katsastaa eritoten Steelersin nuoren Ville Lastikan otteita. Tähän mennessä 17 ottelussa 55 pistettä tehnyt Lastikka saa maaliteon näyttämään kovin helpolta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Junnu#8
11/01/2015
Ei kyllä Torin maalivahti saanut mittään kiinni. Hietalan kenttä ainakin -3.
S.T.Lerssi
11/01/2015
Kyllä steelersin mokellekin näytti menevän pari aika helppoa.
Junnu2
11/01/2015
tor jäähyt 22 min - steelers jäähyt 0 min

niin miten steelers ei murskannu? en ollut paikanpäällä..
Fani, Loviisa
11/01/2015
Oli mukava nähdä Lastikka livenä ja hieno pelimies on, pelasi kevyen näköisesti, hymy huulilla ja tehokkaasti tuli pientä kovuutta tai ei. Sitä vastoin se toinen tehojunnu, Jonaeson, joka ensin istui pelin loukissa ja sen jälkeen katsoi tarpeelliseksi mennä ylimielinen virne naamallaan soittamaan suutaan yleisön kanssa matsin jälkeen, ei kyllä jäänyt mieleen kuin keskenkasvuisena kakarana.

Itse ottelusta, niin kauan kuin mentiin 5-5 peli oli tasainen, ja viimeisen erän momenttumissa Torin. Peli ratkesi Anderssonin saamaan 2+10 jäähyyn, 3-3 tilanteesta oltiin äkkiä 3-6:ssa. Törmäsivätkö pelaajat toisiina matkalla vaihtoon, vai tuuttasiko Andersson maalin tehnyttä pelaajaa - pettikö hermo vai oliko tuomari todellakin näin pihalla? Video olis kiva.

Kiitos maalikoostesta, tykkään!
Fakta
11/01/2015
Keskenkasvuinen kakara 18peliä 22+21=43 , +48 ! Ei mulla muuta...
Jopo
11/01/2015
Eli jos tekee paljon pisteitä saa käyttäytyä miten vaan?
Vierestä katsonut
12/01/2015
Virestä nähneenä jonaesonille tai jollekkin muulle steelerssin pelaajalle katsomosta näyteltiin ensin keskisormea! Ja ikää tällä sormen näyttäjällä oli 50+
KEULII
12/01/2015
Jonaesonin kohdalla ei taida ongelma olla pisteissä tai tehotilastoissa... Olen nähnyt hänen korkean mailan jälkeen tuulettavan, koska vastustajan silmäkulma aukesi. Noi on sellaisia asioita, joita ei kuitata tehoilla tai millään pelitaidoilla. Ikävä kuulla ettei meno ole muuttunut.
S7
12/01/2015
Helposti kasetti katkee jos jonkun random urpon sentterin näyttäminen katkaisee:-D. Pelimiehen pitää osata noi käsitellä pikkasen paremmin!!
JZ
12/01/2015
No ei pääkallojuoruja aina ihan totuutena kannata ottaa mutta kyllä pelimiehen pitää olla yleisön huuteluille melko immuuni. Jos keskisormesta alkaa herpaantumaan, on triggerit vähän turhan herkällä.
...
12/01/2015
Puhutaan kuitenkin parikymmpisistä miehen alusta. En millään tavalla puolustele käytöstä mutta kuulemani mukaan ei ollut ihan korrektia käytöstä myös paikallisyleisöltä vierasjoukkuetta kohtaan hävityn ottelun jälkeen tunteet varmasti pinnassa. Kuitenkin puhutaan urheilusta ja teot tehdään kaukalossa ja homma näyttää toimivan. Joillekkin voittaminen on kaikki kaikessa ja siinä ei ole mitään väärää.
S7
13/01/2015
JZ kyll oikeessa ettei tää pääkallo ehken se luotettavin lähde, mutta liikkuu niitä huhuja muuallakin:-D. Totta että on miehen alku, mutta toiset osaa kestää huutelut jo nuoresta pitäen, toiset ei opi koskaan. Ja yleisö tota käyttää hyväkseen. Tietyn maun rajoissa mun mielestä ihan ok ja kuuluu urheiluun...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.