Video: Tor-Steelers kaikki maalit – Savukoski 4+1, Lastikka 3+1, Nurminen 3+1

Loviisan Torin ja Steelersin lauantaisessa Divariottelussa mätettiin maaleja liukuhihnalta eritoten kolmannessa erässä ja ottelu päättyi lopulta vierasjoukkueen 8-9-voittoon. Steelers karkasi turvallisen tuntuiseen 3-8-johtoon ajassa 48.23, mutta ottelussa nähtiin vielä kuusi maalia sen jälkeen.

Maalikoosteesta kannattaa katsastaa eritoten Steelersin nuoren Ville Lastikan otteita. Tähän mennessä 17 ottelussa 55 pistettä tehnyt Lastikka saa maaliteon näyttämään kovin helpolta.

12 comments

  1. Ei kyllä Torin maalivahti saanut mittään kiinni. Hietalan kenttä ainakin -3.

  2. Kyllä steelersin mokellekin näytti menevän pari aika helppoa.

  3. tor jäähyt 22 min – steelers jäähyt 0 min

    niin miten steelers ei murskannu? en ollut paikanpäällä..

  4. Oli mukava nähdä Lastikka livenä ja hieno pelimies on, pelasi kevyen näköisesti, hymy huulilla ja tehokkaasti tuli pientä kovuutta tai ei. Sitä vastoin se toinen tehojunnu, Jonaeson, joka ensin istui pelin loukissa ja sen jälkeen katsoi tarpeelliseksi mennä ylimielinen virne naamallaan soittamaan suutaan yleisön kanssa matsin jälkeen, ei kyllä jäänyt mieleen kuin keskenkasvuisena kakarana.

    Itse ottelusta, niin kauan kuin mentiin 5-5 peli oli tasainen, ja viimeisen erän momenttumissa Torin. Peli ratkesi Anderssonin saamaan 2+10 jäähyyn, 3-3 tilanteesta oltiin äkkiä 3-6:ssa. Törmäsivätkö pelaajat toisiina matkalla vaihtoon, vai tuuttasiko Andersson maalin tehnyttä pelaajaa – pettikö hermo vai oliko tuomari todellakin näin pihalla? Video olis kiva.

    Kiitos maalikoostesta, tykkään!

  5. Virestä nähneenä jonaesonille tai jollekkin muulle steelerssin pelaajalle katsomosta näyteltiin ensin keskisormea! Ja ikää tällä sormen näyttäjällä oli 50+

  6. Jonaesonin kohdalla ei taida ongelma olla pisteissä tai tehotilastoissa… Olen nähnyt hänen korkean mailan jälkeen tuulettavan, koska vastustajan silmäkulma aukesi. Noi on sellaisia asioita, joita ei kuitata tehoilla tai millään pelitaidoilla. Ikävä kuulla ettei meno ole muuttunut.

  7. Helposti kasetti katkee jos jonkun random urpon sentterin näyttäminen katkaisee:-D. Pelimiehen pitää osata noi käsitellä pikkasen paremmin!!

  8. No ei pääkallojuoruja aina ihan totuutena kannata ottaa mutta kyllä pelimiehen pitää olla yleisön huuteluille melko immuuni. Jos keskisormesta alkaa herpaantumaan, on triggerit vähän turhan herkällä.

  9. Puhutaan kuitenkin parikymmpisistä miehen alusta. En millään tavalla puolustele käytöstä mutta kuulemani mukaan ei ollut ihan korrektia käytöstä myös paikallisyleisöltä vierasjoukkuetta kohtaan hävityn ottelun jälkeen tunteet varmasti pinnassa. Kuitenkin puhutaan urheilusta ja teot tehdään kaukalossa ja homma näyttää toimivan. Joillekkin voittaminen on kaikki kaikessa ja siinä ei ole mitään väärää.

  10. JZ kyll oikeessa ettei tää pääkallo ehken se luotettavin lähde, mutta liikkuu niitä huhuja muuallakin:-D. Totta että on miehen alku, mutta toiset osaa kestää huutelut jo nuoresta pitäen, toiset ei opi koskaan. Ja yleisö tota käyttää hyväkseen. Tietyn maun rajoissa mun mielestä ihan ok ja kuuluu urheiluun…