Liigat

Video: TPS-Oilers kaikki maalit – Pajukoski ja Pfitzner pelipäällä, Jalolle ensimmäinen liigamaali

08.01.
2015
3 Kommenttia
8
Liigat
Lennokkaalla pelipäällä ollut Oilersin Perttu Pajukoski teki kaksi maalia TPS:n verkkoon. Kuva: Anssi Koskinen

Lennokkaalla pelipäällä ollut Oilersin Perttu Pajukoski teki kaksi maalia TPS:n verkkoon. Kuva: Anssi Koskinen

Esport Oilers kävi hakemassa keskiviikkona miesten Salibandyliigassa vierasvoiton TPS:sta lukemin 4-5. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Vieraspisteet olivat espoolaisten ensimmäiset pääkaupunkiseudun ulkopuolella tällä kaudella. Kaksi Oilersin osumista syntyi Perttu Pajukosken ja Casper Pfitznerin komean yhteistyön tuloksena, kun jälkimmäinen passasi ja ensin mainittu iski.

TPS:n Sami Tuominen tekaisi kaksi maalia, ja 1+1 merkattiin 16-vuotiaan Eero Jalon nimiin. Ensimmäisen liigamaalinsa tehnyt nuorukainen teki maalin myös sunnuntaina cupin välierässä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kuoma
08/01/2015
Paikan päällä olleena voin todeta ettei Pajukoski ja Pfizner todellakaan olleet pelipäällä, vaikka pisteissä onnistuivatkin. Kaartinen oli Oilersin paras, Hänniseltä myös kelpo peli.
1+1 mutta silti -3
09/01/2015
Ensinmöiseksi liiga peliksi voisi sanoa että epäonnistui jalo ainakin puollustuksen osalta. -3 omalle kentälle ja kaksi jalon äijän tekemää maalia eivät ole mitenkää maarittelevia. Jalo on tunnettu pelaajana jolle puollustus ei ole tärkeintä mutta tps liiga joukkue valitettavasti joutuu usein illasta toiseen olla altavastaaja ja pelata puollustus ensin perjaateella. Jalon hyökköys taidot ovat ikäluokassaan omaa tasoa mutta puollustaa hän ei osaa se on karu fakta.
1+1 mutta silti -2
09/01/2015
Ensinmöiseksi liiga peliksi voisi sanoa että epäonnistui jalo ainakin puollustuksen osalta. -2 omalle kentälle ja kaksi jalon äijän tekemää maalia eivät ole mitenkää maarittelevia. Jalo on tunnettu pelaajana jolle puollustus ei ole tärkeintä mutta tps liiga joukkue valitettavasti joutuu usein illasta toiseen olla altavastaaja ja pelata puollustus ensin perjaateella. Jalon hyökköys taidot ovat ikäluokassaan omaa tasoa mutta puollustaa hän ei osaa se on karu fakta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.