Liigat

Video: TPS-SalBa kaikki maalit – TPS-lupaus esitteli kynävalikoimaansa, Laine 2+1

30.01.
2015
1 Kommentti
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

TPS otti eilen tärkeän voiton Länsirannikon derbyssä, jossa se kukisti Rauman SalBan lukemin 5-1. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste. Ville-Martti Laineen tehoillan lisäksi 16-vuotiaan Eero Jalon tarjoamat harhautukset ovat katsomisen arvoisia.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
örkki
31/01/2015
Eero Jalo #liiganviihdyttävin! Aivan huikea.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.