Liigat

Video: TPS–SSV kaikki maalit – Lax ja Kailiala rokottivat vanhaa seuraansa

05.01.
2015
2 Kommenttia
3
Liigat
Miko Kailiala teki SSV:n viimeisen maalin. Kuva: Anssi Koskinen

Miko Kailiala teki SSV:n viimeisen maalin. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja SSV kohtasivat sunnuntaina Suomen cupin välierässä. Vierasjoukkue SSV oli vähämaalisessa kamppailussa parempi lukemin 3–1. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
extepsi
05/01/2015
Tarkennettuna Pääkallon otsikkoon, eilisessä ottelussa SSV:n kaikki maalintekijät, Olkkonen, Lax ja Kailiala ovat entisiä TPS:n liigapelaajia.

Pelkäänpä vaan, että tämän kauden jälkeen Tepsistä on taas pelaajaliikennettä SSV:n suuntaan, josta muutama vanha runkopelaaja on lopettamassa tämän kauden jälkeen.

Tepsin ongelma tällä hetkellä on maalinteko ja maalipyssyn puute. Joukkueesta puuttuu "kiimainen" maalintekijä, joka myös osuisi vastustajan maalitolppien väliin. Puolustus on ihan kohtuullisen hyvällä tasolla, mutta suurin ongelma on tehdä maaleja ja etenkin voittomaaleja. Palloa liikutellaan pelaajalta toiselle, mutta maaleja ei saada aikaan.

TPS on tällä hetkellä tehnyt Liigassa vähiten maaleja, keskiarvoltaan alle 4 maalia per ottelu, joka on auttamattoman vähän, jotta vielä olisi mahdollisuuksia nousta playoff-viivan päälle. Vastaavasti omassa päässä maaliverkko ei onneksi ole heilunut tiheään. Esimerkiksi Liigassa sijalla 4. olevalle Kooveelle on tehty 14 maalia enemmän kuin Tepsille.

Tällä statistiikalla ei ollut suuri yllätys, että SSV vei vähämaalisen välierän voiton ja Cupin finaalipaikan - ex.tepsi -pelaajien maaleilla.
fani
07/01/2015
Olen samaa mieltä. Mielestäni maalintekotaitoa löytyy, mutta pelirohkeutta ei. Tähän seikkaan valmennuskin voisi jotain tehdä. Tämä aiheuttaa myös sen , että kun ei uskalleta haastaa, ni vastustajan ei tarvi rikkoa eikä tule jäähyjä. Tuntuu että ainoastaan Jani ja Sami uskaltaa haastaa kunnolla..ja tietysti Olli..no heillä tulee tietysti jokunen virhe silloin tällöin. Mutta jos paljon tekee ni on selvää että virheitäkin tulee..virheen jälkeen pelaaja laitetaan heti kentälle eikä penkille..vasta kahden tai kolmen mokan jälkeen ajatellaan sitä..näin säilyy pelaajilla pelirohkeus.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.