Ulkomaat

Video: Tulikuuma ruotsalaistähti säväytti upealla ilmaveivillä

05.01.
2015
0 Kommenttia
8
Ulkomaat
Daniel Johnsson on nakuttanut 15 ottelussa tehot 20+11=31. Tehot oikeuttavat Superliigan pistepörssin sijaan kolme. Kuva: perwiklund.se

Daniel Johnsson on nakuttanut 15 ottelussa tehot 20+11=31. Tehot oikeuttavat Superliigan pistepörssin sijaan kolme. Kuva: perwiklund.se

Jani Kukkolan, Mika Moilasen ja Asser Jääskeläisen Helsingborgilla pyyhkii mukavasti Ruotsin Superliigassa. Joukkue on sarjassa viidentenä. Suomalaiskolmikko on esiintynyt kohtuullisen hyvin peleissä, mutta Helsingborgin suurin tähti on tällä hetkellä tulikuuma Daniel Johnsson.

Johnsson osoitti viikonloppuna jälleen vireensä, kun hän takoi tehot 2+1 Linköpingin verkkoon. Helsingborg voitti lukemin 5–2. Varsinkin Johnssonin toinen osuma oli harvinaisen tyylikäs. Hän säväytti ilmaveivillä kovasta juoksuvauhdista. Maalikoosteen Linköping-Helsingborg-ottelusta voi katsoa tuosta alta. Videolla myös Asser Jääskeläinen pääsee maalin makuun.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.