Ulkomaat

Tatu Väänänen ainakin vielä vuoden Sveitsissä – selvensi uran jatkoa Twitterissä

20.01.
2015
0 Kommenttia
3
Ulkomaat
Tatu Väänänen on Suomen maajoukkueen kapteeni. Kuva: Salibandyliiga

Tatu Väänänen on Suomen maajoukkueen kapteeni. Kuva: Salibandyliiga

Viime vuoden parhaaksi salibandypelaajaksi valittu Tatu Väänänen on tehnyt jatkosopimuksen sveitsiläisseura Wiler-Ersigenin kanssa. Väänäsen jatkosopimus on toistaiseksi voimassaoleva. Sopimuksesta Väänänen kertoi Twitter-tilillään.

Pääkallo.fi:nkin siteeraama Yle uutisoi aiemmin tänään, että Väänänen suunnittelee päättävänsä uransa Sveitsissä. Tietonsa Yle perusti Wiler-Ersigenin kotisivujen uutiseen.

Tiistai-iltapäivällä Väänänen kuitenkin tarkensi jatkosuunnitelmiaan Twitterissä. Väänänen oikoi tietoja, että hän olisi päättämässä uraansa Alppimaassa. Väänänen kertoi katsovansa uraansa kausi kerrallaan.

Väänänen on edustanut Salibandyliigassa Josbaa ja SPV:tä. Saavutuksina hänellä on kaksi kultaa, kolme hopeaa ja yksi pronssi. Väänänen valittiin joulukuussa MM-kisojen tähdistökenttään. Väänänen oli voittamassa vuoden 2010 maailmanmestaruutta.

Juttua muokattu klo 17.01: Vedettiin melkein koko juttu uusiksi Väänäsen tarkennettua uransa jatkoa. Mutta hei, oli sentään oikein, että pelaa ensi kauden Sveitsissä. #posinkautta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.