Liigat

Bergman ei jatka Erässä – uusi päävalmentaja ei tiedossa

19.02.
2015
18 Kommenttia
10
Liigat
Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Tapanilan Erän miesten salibandyliigajoukkueen päävalmentaja Petteri Bergman ei jatka tehtävässään ensi kaudella. Bergman siirtyy uusien haasteiden pariin kaksivuotisen sopimuksensa umpeutuessa.

Seuran tiedotteen mukaan Erä ja Bergman päättivät yhteisymmärryksessä, että nykyistä sopimusta ei enää ensi syksynä jatketa.

Bergman valmensi 14-vuotisen Erä-uransa aikana tapanilalaiset muun muassa kahdesti SM-hopealle, kahdesti SM-pronssille, kahdesti Suomen Cupin voittoon ja kertaalleen Euro Cupin hopealle. Erän A-nuoret hän valmensi Suomen mestariksi keväällä 2013.

– Uudet tuulet puhaltavat ensi syksynä, mutta tässä kohtaa kaikki katseet ovat tämän kevään liigataistoissa, joissa tavoitteena on edelleen vain Suomen mestaruuden voittaminen, Bergman kommentoi.

Salibandyliigan pudotuspeleihin valmistautuva Erä kartoittaa parhaillaan ensi kauden päävalmentajatilannetta.

– Petteri on tehnyt hienoa työtä Erässä ja ollut iso osa sinistä perhettä. Haluamme kiittää Petteriä yhteisistä vuosista ja toivottaa menestystä myös tulevaisuuteen. Neuvottelut päävalmentajaehdokkaiden kanssa ovat käynnissä. Niistä tiedotamme kuluvan kauden päätyttyä, Erän urheilujohtaja Joonas Naava sanoi.

Ennen pudotuspelejä Erä pelaa vielä runkosarjaa kahdesti kotiyleisön edessä. Sunnuntaina 22. helmikuuta Vantaan Energia Areenalla vastaan asettuu joensuulainen Josba. Ensi viikon perjantaina runkosarja päättyy kotiyleisön edessä pelattavaan Koovee-otteluun.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Liigaa
19/02/2015
Oli odotettavissa. Korsman nousee ykköseksi ja paluumuuttajia luvassa. Kohta juhlitaan!
Kake
19/02/2015
Mielenkiintoista, Erä uskalsi loupua Bergmanista. Tämä voi tuoda yllättävän boostin jo tähän kauteen. Kun uusi valmentaja selviää voi Erän vetovoima lisääntyä.
Sami P.
19/02/2015
Kuulun mukaan Tommy Koponen olisi hakemassa virkavapaata Seinäjoelta, ja olisi suuntaamassa mosalle...?
Mika Uila
19/02/2015
Putsaa korvas.
Veikkaus
20/02/2015
Nykyään ei vapailla markkinoilla paljoa osaavia nimiä ole. Kovilla ukoilla on jo sopparit, niin ainakin itse päädyin Teemu Kalinaiseen. Kalinainen toisi varmasti sopivan rennon meiningin kulttuurin, josta on hakenut PSS:ssä oppia.
Zäbä
20/02/2015
Eipä yllättänyt. Nyt toivottavasti saavat valmennustiimin, joka antaa luovuudelle tilaa. Silloin huippu junnut voivat jatkossa kehittyä. Liian ohjattu säbä on ollut kehityksen este. Kukahan siihen saadaan?Koponen ei luomuksestaan luovu?
Zäbä
20/02/2015
Kalinainen nähtiin jo ja suunta ei ollut kovin lupaava?
EA
20/02/2015
Onpa nerokas ajoitus taas tuollekin uutiselle.
Sopimus katkeaa syksyllä, mutta lähtö julkistetaan fiksusti ennen pudotuspelejä. Voi pelaajien ajatukset olla ihan muualla kuin pelaamisessa. Mielessä voi olla tuleva, oleva sopimus tai vaikka että kuka on uusi coach.
Muutenkin ihmetyttää, että asia julkistettiin yleisölle ennen pelaajia.
Junnu
20/02/2015
Kalinaisen pestin esteenä voisi olla Erän surkea valmennustiimi, saisiko nykyisen aisaparin Junnu Karesolan mukaan?
KO
20/02/2015
Tämähän on Erän kannalta ehdottomasti hyvä asia. KO. valmentajan takia varmasti moni lahjakas pelaaja on jättänyt tulematta erään.
jami
20/02/2015
Eikö yleensä kausi lopu huhtikuuhun. Voisin kuvitella että näin myös Erällä? Kesän yleensä hoitaa valmentaja, joka vastaa koko kaudesta. Nythän Erästä tulee varsinainen musta hevonen, kun kukaan ei osaa ennakoida mitä pelaajat tekevät? Nehän voivat haluta voitaa mestaruuden Bergmaniille, jolla sellaista ei ole miehissä.Sitten lisäksi nyt on halu näyttää tulevalle valmentajalle kykynsä. Ei huono ajoitus ollenkaan?
Liigaa
21/02/2015
Petteri nähty Pasilassa neuvottelemassa Kurren kanssa. SSV kutsuu Bergmania siis takaisin.
Kari J
21/02/2015
Jos se on tekemässä Kurren kanssa levytysopimusta, kuuden vuoden yksinäisyys biisitä?
INTERESTING
21/02/2015
SSV + Bergman olisikin mielekiintoinen kuvio. Kuka olisi sitten paluumuuttaja ja ketkä Bergman päinvastoin ottaisi mukaansa ... veikkaan että paluumuuttajia olisi vähemmän ainakin SSV:stä, jos tavoitteena olisi rakentaa "Suomen selkeä ykkösrosteri" SSV:hen. No riittää siinäkin näytön paikkaa myös Erän pelaajille loppukaudella.

Tuskin tämä muutos kuitenkaan Erän pelaamiseen vaikuttaa kovin paljon enää tällä kaudella. Onhan noita valmentajauutisia jo muillakin joukkueilla koskien ensi kautta.
S7
22/02/2015
" Korsman nousee ykköseksi "
Mä veikkaan kanssa tätä...
Nipa
22/02/2015
Amu ja Bergman ei mahdu samaan tiimiin. Miksi SSV halaisi vaihtaa huonompaan vai onko kysymyksessä vaihtarin, eli Amu lähtis Erään?
Vapaana?
22/02/2015
Olikos Rantala vielä vapaana?
Rantala Lappeen rannoille
22/02/2015
Rantala muuttaa Lappeenrantaan perheensä luokse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.