Liigat

Classic hakee uutta yleisöennätystä ja revanssia

18.02.
2015
3 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga

Salibandysirkus saapuu jälleen tänään Tampereelle. Floorball Circus -teemaottelun ja miesten Salibandyliiga-kamppailun merkeissä iskevät yhteen Classic ja SSV. Ottelu alkaa klo 18.30 Tampere Areenalla.

Classic ja SSV kohtasivat tammikuussa Suomen Cupin finaaliottelussa. Tuolloin helsinkiläiset veivät cup-tittelin niukasti nimiinsä jatkoaikamaalillaan. Nyt Classicilla on mahdollisuus revanssiin.

Classic ja SSV ovat tällä hetkellä sarjassa tasapisteissä, mutta SSV on pelannut yhden ottelun tamperelaisia vähemmän. Classic löytyy tällä hetkellä runkosarjasta sijalta neljä ja SSV on pykälän korkeammalla, sijalla kolme.

Voiton lisäksi Classicilla on haussa sirkusottelussa myös seuran uusi yleisöennätys. Edellinen ennätys on kahden vuoden takaa, jolloin tammikuussa 2013 pelatun sirkusottelun näki reilut 2021 silmäparia. Ennätysyleisön lisäksi Tampere Areenalla yritetään uutta aaltoennätystä.

Keskiviikon pääsarjaottelut:
Klo 18.30 Classic–SSV
Klo 18.30 Koovee–Indians
Klo 18.30 Erä III–SB Vantaa (naisten liiga)

Lue lisää:
ISTV esittää: Salibandyliigan huippuottelu Classic–SSV
Seurapomo pisti itsensä likoon (video)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Reilut 2021 silmäparia
18/02/2015
Veti suuta hymyyn tuo reilut 2021 silmäparia! Eli paljonko yli, 2021,5?
niinpä
18/02/2015
Ei ole kyllä koskaan ollut tuota määrää katsojia sählypelissä Tampere areenalla. No, tänään yleisöennätys saadaan silti.....kirjotetaan vaan numero pöytäkirjaan :)
Oulu
18/02/2015
Onko tää sirkus ottelu tarkotettu vaan näille liiton sponssaanille seuroille?? Media apua ym. Koskas oulussa on sirkusta?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.