Classic hakee uutta yleisöennätystä ja revanssia

Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga
Kuva: Salibandyliiga

Salibandysirkus saapuu jälleen tänään Tampereelle. Floorball Circus -teemaottelun ja miesten Salibandyliiga-kamppailun merkeissä iskevät yhteen Classic ja SSV. Ottelu alkaa klo 18.30 Tampere Areenalla.

Classic ja SSV kohtasivat tammikuussa Suomen Cupin finaaliottelussa. Tuolloin helsinkiläiset veivät cup-tittelin niukasti nimiinsä jatkoaikamaalillaan. Nyt Classicilla on mahdollisuus revanssiin.

Classic ja SSV ovat tällä hetkellä sarjassa tasapisteissä, mutta SSV on pelannut yhden ottelun tamperelaisia vähemmän. Classic löytyy tällä hetkellä runkosarjasta sijalta neljä ja SSV on pykälän korkeammalla, sijalla kolme.

Voiton lisäksi Classicilla on haussa sirkusottelussa myös seuran uusi yleisöennätys. Edellinen ennätys on kahden vuoden takaa, jolloin tammikuussa 2013 pelatun sirkusottelun näki reilut 2021 silmäparia. Ennätysyleisön lisäksi Tampere Areenalla yritetään uutta aaltoennätystä.

Keskiviikon pääsarjaottelut:
Klo 18.30 Classic–SSV
Klo 18.30 Koovee–Indians
Klo 18.30 Erä III–SB Vantaa (naisten liiga)

Lue lisää:
ISTV esittää: Salibandyliigan huippuottelu Classic–SSV
Seurapomo pisti itsensä likoon (video)

3 comments

  1. Veti suuta hymyyn tuo reilut 2021 silmäparia! Eli paljonko yli, 2021,5?

  2. Ei ole kyllä koskaan ollut tuota määrää katsojia sählypelissä Tampere areenalla. No, tänään yleisöennätys saadaan silti…..kirjotetaan vaan numero pöytäkirjaan 🙂

  3. Onko tää sirkus ottelu tarkotettu vaan näille liiton sponssaanille seuroille?? Media apua ym. Koskas oulussa on sirkusta?