Liigat

Classic haki kaksi pistettä Espoosta – M-Team vierasvoittoon Loviisassa

11.02.
2015
7 Kommenttia
2
Jesper Kivipaasi osui tänään kahdesti Indiansin verkkoon. Kuva: Esa Takalo (ottelusta Classic-NST)

Jesper Kivipaasi osui tänään kahdesti Indiansin verkkoon. Kuva: Esa Takalo (ottelusta Classic-NST)

Tampereen Classic nappasi täydet kaksi sarjapistettä kaatamalla keskiviikkoillan Salibandyliigan kamppailussa Westend Indiansin Espoossa lukemin 3-7 (1-1,0-2,2-4). Classicin tehomiehinä kunnostautuivat hiukan yllättävät nimet, kun Juho Syvänen iski pisteet 2+1 ja Jesper Kivipaasi laukoi kaksi osumaa.

Maalivahti Lassi Toriseva saalisti kaikkiaan 23 torjuntaa. Voiton myötä Classic nousi tasapisteisiin SSV:n kanssa, mutta jatkaa edelleen neljäntenä. Tulos ei vaikuta tällä hetkellä myöskään Indiansin sarjasijoitukseen ja se jatkaa kymmenentenä.

Divarissa pelattiin yksi ottelu. M-Teamin ja Loviisan välisessä ottelussa ei maalinteon suhteen säästelty ja ottelu päättyi M-Teamin 6-11 (2-3,2-6,2-2) -vierasvoittoon. M-Teamin Janne Makkonen oli kovassa vireessä ja iski tehot 3+2. Henry Saario ja Riku Reunamäki osuivat kahdesti mieheen.

M-Team nousi voitolla kahden pisteen päähän Divarin kärjestä. Loviisan Tor jatkaa neljäntenä. Sekä SB Vaasa että Blue Fox vaanivat kuitenkin kahden pisteen päässä ja ovat molemmat pelanneet muutaman ottelun vähemmän.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
stadi
12/02/2015
Kerrankin svedu Petterillä vetänyt suonta
Arto Kilponen
12/02/2015
Laskeskelin tuossa mahdolliset sijoitukset runkosarjassa, jos ottelut päättyvät sopivasti (maalierot voivat tietysti olla vaikka 20-0 per peli niin ne voi unohtaa):
Happee 1-5
SPV 1-7
SSV 1-8
Classic 1-8
Koovee 1-9
Oilers 2-9
OLS 2-11
Erä 3-11
NST 5-14
Indians 7-14
NokianKrP 7-14
TPS 9-14
Josba 9-14
SalBa 9-14
Jossa siis ensimmäinen numero paras mahdollinen sijoitus ja jälkimmäinen huonoin sijoitus.

OLS ja NST ovat siis kaikkein epäselvimpiä tapauksia, kummallakin vain neljä mahdotonta sijoitusta. Samalla tuo tarkoittaa, että top-4 on varmistanut playoff-paikkansa ja bottom-3 varmistanut, että eivät pääse playoffeihin. SSV voi varmistaa Helsingin herruuden jo huomenna Erää vastaan. Toki käytännössä se on varma jo nyt.

Nämä siis tietysti poislukien protestit/hylkäykset/vastaavat.
Boris
12/02/2015
Artolla vissiin vähän tylsää?
Arto Kilponen
12/02/2015
Minusta numerot ovat ihan oikeasti kiinnostavia :) Ei tuossa oikeastaan muuta hankalaa ollut kuin sen tarkistelu, ettei lähde väittämään, että pelin X voittaa sekä koti että vierasjoukkue. Eli siis, jos kaksi joukkuetta tarvitsee maksimipisteet otteluistaan ja heillä on keskinäinen peli jäljellä, niin molemmathan sitä maksimipistemäärää ei tietenkään voi saada.
arton kommentit
12/02/2015
Itse sytyn! hienoa, että joku jaksaa kirjottaa. Osa ei välttämättä jaksa, mutta aivan varmasti moni lukee. Myös yleensä sellaista tekstiä, mitä ei muut tajua/jaksa itse laskea.
Junnu#8
12/02/2015
Harmi kun ei TOR voittanut! Liigaan Steelers ja Loviisan Tor! Blue Fox on melko varmasti loppukahinoissa mukana myös:D Helsingin alueen joukkueita on Liigassa tarpeeksi!
Tilastojen ystävä
13/02/2015
Ei tuossa Arton spekuloinnissa sinänsä mielestäni mitään vikaa ole, hyvä että joku viitsii. Mutta tietysti tuossakin "pohdinnassa" on se, että todennäköisiä skenaarioita on huomattavasti vähemmän kuin äärimmäisiä mahdollisuuksia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.