Classic vei Pirkanmaan paikallistaiston 1500 katsojan edessä

Classicin ja Nokian KrP:n välinen paikallistaisto ratkesi vasta kolmannen erän loppupuolella. Kuva: Topi Naskali/Salibandyliiga

Salibandyliigan Pirkanmaan paikallisottelua Classic – Nokian KrP seurasi tänään Tampere Areenalla 1491 katsojaa, jotka näkivät jopa odottamattoman tasaisen ottelun. Ennakkosuosikki Classic kykeni repäisemään vasta viimeisillä seitsemällä minuutilla tasalukemat 4-1-kotivoitoksi.

Nokian Morics Kruminsin toisessa erässä laukoma avausmaali ja Atte Erosen perään kiskaisema kuitti näyttivät pitkään jäävän illan ainoiksi osumiksi kunnes Eronen pommitti illan toisensa ajassa 53.02.

Veli-Matti Luukon 3-1-maali maistui jo ratkaisulta, ja viimeisellä minuutilla Sami Johansson kieritti vielä tyhjiin loppunumerot.

Nokian KrP:n maalivahdille Pekka Niemiselle torjuntoja kirjattiin peräti 31.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona otteluilla Tapanilan Erä – SalBa, Koovee – Oilers ja NST – Indians.

Linkki: Ottelutilasto

Teksti: Salibandyliitto