Liigat

Classic vei Pirkanmaan paikallistaiston 1500 katsojan edessä

03.02.
2015
5 Kommenttia
0
Liigat
Classicin ja Nokian KrP:n välinen paikallistaisto ratkesi vasta kolmannen erän loppupuolella. Kuva: Topi Naskali/Salibandyliiga

Classicin ja Nokian KrP:n välinen paikallistaisto ratkesi vasta kolmannen erän loppupuolella. Kuva: Topi Naskali/Salibandyliiga

Salibandyliigan Pirkanmaan paikallisottelua Classic – Nokian KrP seurasi tänään Tampere Areenalla 1491 katsojaa, jotka näkivät jopa odottamattoman tasaisen ottelun. Ennakkosuosikki Classic kykeni repäisemään vasta viimeisillä seitsemällä minuutilla tasalukemat 4-1-kotivoitoksi.

Nokian Morics Kruminsin toisessa erässä laukoma avausmaali ja Atte Erosen perään kiskaisema kuitti näyttivät pitkään jäävän illan ainoiksi osumiksi kunnes Eronen pommitti illan toisensa ajassa 53.02.

Veli-Matti Luukon 3-1-maali maistui jo ratkaisulta, ja viimeisellä minuutilla Sami Johansson kieritti vielä tyhjiin loppunumerot.

Nokian KrP:n maalivahdille Pekka Niemiselle torjuntoja kirjattiin peräti 31.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona otteluilla Tapanilan Erä – SalBa, Koovee – Oilers ja NST – Indians.

Linkki: Ottelutilasto

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
ylinjohtava
03/02/2015
1500 katsojaa #merimiesitkuhuutonaurua
stadi50
04/02/2015
on se kumma kun tampere ja vantaa (erä) ilmoittavat aina nuo katsoja määrät noinkin koviksi vaikka puolet katsomoista on kiinni,mitähän niiltä tulisi jos siellä olisikin paljon katsojia.
Gunner
04/02/2015
Areenan kapasiteettihan on noin 2500 katsojaa. Salibandyotteluissa katsomot eivät kuitenkaan ole kokonaan ulosvedettyinä, lisäksi Classic on sulkenut yhden katsomonosan kokonaan, siinä pidetään kahvilatiskiä. Veikkaisin siis että katsomopaikkoja on ehkä maksimissaan tuo 1500 käytettävissä koko areenalla.

C taas ilmoittaa tuollaisia ~1200-lukemia peleissä, joissa katsomot ovat edes puolillaan. Erotusta todelliseen määrään on silloin ehkä 400-500 tai enemmänkin. Kysymys herääkin, miten ja miksi moinen ero saadaan aikaan? Eikö yleisömäärään pitäisi laskea paikalla olevat katsojat?

Lajillehan kuitenkin tärkeintä lienee se, että ihmiset kävisivät peleissä. Ketä siis palvelee tämä pääkallonkaan otsikko, jos lukemissa on reilusti ilmaa? Jotta ottelutapahtumia osataan oikeasti kehittää ja väki saadaan paikalle, ois nykytila ihan hienoa tiedostaa realistisesti. Ei tän mikään tabu pitäis olla kuitenkaan.
rahaha
04/02/2015
Saa kai paremmat sponssirahat kun on suomen korkein katsoja keskiarvo.
Uskon
05/02/2015
Kyl sielä ton verran käy, olen laskennut katsojat mielenkiinosta muutamaan kerran

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.