Liigat

Heikki Luukkoselle jatkosopimus – kasassa toistakymmentä pelaajasopimusta

13.02.
2015
7 Kommenttia
4
Liigat
Heikki Luukkonen jatkaa Nokian KrP:n pääkäskijänä. Kuva: Topi Naskali

Heikki Luukkonen jatkaa Nokian KrP:n pääkäskijänä. Kuva: Topi Naskali

Salibandyliigassa sijalla 11 oleva Nokian KrP vahvisti tänään, että se on tehnyt 1+1-vuotisen jatkosopimuksen pääkäskijä Heikki Luukkosen kanssa. Luukkosen apuvalmentajana toimiva Jaakko Inha jatkaa myös pestissään ensi kaudella.

KrP ei lähde seuran tiedotteen mukaan tekemään nyt mitään radikaaleja muutoksia, vaan pyrkii rakentamaan ensi kauden joukkuetta maltilla. Tällä hetkellä KrP:lla on kasassa jo toistakymmentä pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

– Erittäin mielelläni jatkan Näätälaumassa. Suuresti viime keväänä muuttunut joukkue oli lopulta hyvä asia ja alku uudelle projektille, jossa on ollut ilo olla mukana, kommentoi Luukkonen KrP:n kotisivuilla.

Tuleva kausi on Luukkosen kolmas KrP:n peräsimessä. Viime vuonna joukkue joutui karsimaan liigapaikastaan ja tälläkin kaudella näyttää siltä, että joukkue joutuu osallistumaan playout-karsintoihin.

Uutinen KrP:n kotisivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Säbänderus
13/02/2015
Mitä KrP tavoittelee ?
Lantti-Antti
13/02/2015
Onko tuo "Keisari"-mainos enää laillinen nyt kun suunnilleen kaikki on kielletty älyttömillä säännöksillä?
keisari
13/02/2015
Nyt on krp:llä jatkuvuutta havaittavissa. Luukkonen ok valmentaja, ottaa nuorten maailmanmestaruuden ja krp pestin jälkeen hyvä vaihtoehto miesten mj valmentajaksi.
Veijo
13/02/2015
Kasaavatko divarijoukkuetta?
Säbänderus
13/02/2015
Mutta mitä tämä porukka yrittää saavuttaa?
14/02/2015
Siinähän käytät päiväsi miettiessä mitä muut yrittää saavuttaa. Jos oikeasti kiinnostaa, niin kilauta Salmelalle. Kuulemani mukaan puhuu kyllä pitkään ja hartaasti aiheesta.
Keisarille
16/04/2015
Samoilla linjoilla keisarin kanssa, jatkuvuutta voi eniten kyseenalaistaa mansen seuroista classicin kohdalla. Säbänderus voi ihan itsekseen miettiä mitä urheiluseura yrittää saavuttaa, yhdenlainen idiootti kommentoimassa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.