Heikki Luukkoselle jatkosopimus – kasassa toistakymmentä pelaajasopimusta

Heikki Luukkonen jatkaa Nokian KrP:n pääkäskijänä. Kuva: Topi Naskali

Heikki Luukkonen jatkaa Nokian KrP:n pääkäskijänä. Kuva: Topi Naskali
Heikki Luukkonen jatkaa Nokian KrP:n pääkäskijänä. Kuva: Topi Naskali

Salibandyliigassa sijalla 11 oleva Nokian KrP vahvisti tänään, että se on tehnyt 1+1-vuotisen jatkosopimuksen pääkäskijä Heikki Luukkosen kanssa. Luukkosen apuvalmentajana toimiva Jaakko Inha jatkaa myös pestissään ensi kaudella.

KrP ei lähde seuran tiedotteen mukaan tekemään nyt mitään radikaaleja muutoksia, vaan pyrkii rakentamaan ensi kauden joukkuetta maltilla. Tällä hetkellä KrP:lla on kasassa jo toistakymmentä pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

– Erittäin mielelläni jatkan Näätälaumassa. Suuresti viime keväänä muuttunut joukkue oli lopulta hyvä asia ja alku uudelle projektille, jossa on ollut ilo olla mukana, kommentoi Luukkonen KrP:n kotisivuilla.

Tuleva kausi on Luukkosen kolmas KrP:n peräsimessä. Viime vuonna joukkue joutui karsimaan liigapaikastaan ja tälläkin kaudella näyttää siltä, että joukkue joutuu osallistumaan playout-karsintoihin.

Uutinen KrP:n kotisivuilla

7 comments

  1. Onko tuo ”Keisari”-mainos enää laillinen nyt kun suunnilleen kaikki on kielletty älyttömillä säännöksillä?

  2. Nyt on krp:llä jatkuvuutta havaittavissa. Luukkonen ok valmentaja, ottaa nuorten maailmanmestaruuden ja krp pestin jälkeen hyvä vaihtoehto miesten mj valmentajaksi.

  3. Siinähän käytät päiväsi miettiessä mitä muut yrittää saavuttaa. Jos oikeasti kiinnostaa, niin kilauta Salmelalle. Kuulemani mukaan puhuu kyllä pitkään ja hartaasti aiheesta.

  4. Samoilla linjoilla keisarin kanssa, jatkuvuutta voi eniten kyseenalaistaa mansen seuroista classicin kohdalla. Säbänderus voi ihan itsekseen miettiä mitä urheiluseura yrittää saavuttaa, yhdenlainen idiootti kommentoimassa.