Indians haki huipputärkeät pisteet Lappeenrannasta – katso keskiviikon salibandytulokset

Indiansin Valtteri Kainulainen vastasi illan tärkeimmästä osumasta. Kuva: Markku Taurama

Keskiviikkoiltana miesten Salibandyliigassa pelattiin kolme ottelua, joista kahdessa tykiteltiin jatkoajalle asti. Runkosarja lähestyy kliimaksiaan ja jaossa oli elintärkeitä pisteitä niin playout-viivan ympäristössä kuin pudotuspeliviivan yläpuolellakin.

Sarjataulukon kannalta mielenkiintoisin kohtaaminen oli Lappeenrannassa pelattu NST-Indians. Indians näytti jo karkaavan voittoon, mutta kotijoukkue taisteli kolmannessa erässä pelin tasoihin. Jatkoajalla vieraiden Valtteri Kainulainen räjäytti kuitenkin pankin, pysäytti kellon aikaan 60:40 ja jäädytti loppulukemiksi 6-7 (2-3, 2-2, 2-1, 0-1). Vieraspisteiden myötä Indians nousi playout-sijoitukselta yhdeksänneksi ja pitää näin ollen hallussaan suoraan säilymiseen oikeuttavaa sijaa. Espoolaisryhmän hyökkääjä Mikael Sievänen oli illan kierroksen tehokkain merkkauttaen tehot 0+3.

Myös Tampereella nähtiin jatkoaikaratkaisu, kun Oilers haki voiton Kooveelta numeroin 4-5 (1-2, 2-1, 1-1). Voittomaali syntyi ajassa 62.58 Casper Pfitznerin lavasta. Voitollaan Oilers nousi Kooveen ohi viidenneksi, mutta tamperelaisryhmällä on tällä hetkellä pelattuna ottelu vähemmän.

Tapanilassa Erä jätti hyvästit rakkaalle Mosahallilleen lopullisesti. Viiden ottelun tappioputkensa sunnuntaina katkaissut SalBa oli vain vastaantulija, ja kotijoukkue Erä latasi taululle murskalukemat 7-1 (3-0, 2-1, 2-0). Raumalaiset kärsivät ensimmäisen takaiskun jo 14 sekunnin pelin jälkeen ja kotijoukkue karkasi jo viiden maalin karkumatkalle, ennen kuin SalBa onnistui rikkomaan Erä-vahti Markus Laakson nollan.