Divarit

Indians vankisti liigapaikkaansa kotivoitolla – katso lauantain salibandytulokset

14.02.
2015
8 Kommenttia
1
Divarit
Indiansin Markus Markkola iski lauantaina hattutempon OLS:n verkkoon.

Indiansin Markus Markkola iski lauantaina hattutempun OLS:n verkkoon. Kuva: Joni Winsten

Ystävänpäivä tarjoili salibandyn pääsarjojen osalta ison kattauksen otteluita niin naisten kuin miestenkin sarjoista. Yhteensä pisteistä taisteltiin 14 kamppailussa.

Espoossa Indians kaatoi kotiottelussaan OLS:n ja nousi näin ollen miesten Salibandyliigassa yhdeksänneksi. Kotijoukkue karkasi avauserässä 3-1-johtoon, mutta oululaiset nousivat kuitenkin toisessa erässä tasoihin Tatu Kiipelin maaleilla.

Indians löysi peliinsä vielä yhden lisävaihteen ja meni uudelleen ohi toisen 20-minuuttisen aikana. Joel Markkolan tekemä 5-3-maali jäi lopulta ottelun voitto-osumaksi, vaikka OLS onnistui vielä kertaalleen maalinteossa. Loppulukemat kirjattiin lopulta kotijoukkueen hyväksi maalein 6-4. Indians on viimeistä pudotuspelipaikkaa pitävää OLS:aa nyt neljä pistettä perässä sarjataulukossa.

Lappeenrannan NST taistelee edelleen tiukasti runkosarjan voitosta naisten Salibandyliigassa. Lauantaina lappeenrantalaiset kaatoivat Kooveen selvin 1-5-lukemin. NST:n ykköskentän Marianne Hannonen iski ottelussa hattutempun.

NST ja SB-Pro jakavat liigan kärkipaikan nyt 32 pisteellä. Nurmijärveläinen SB-Pro oli omassa ottelussaan murskaava kaadettuaan SB Vantaan peräti 1-15.

Miesten Divarin häntäpään taistelu tiivistyy entisestään. Limingan Niittomiehet voitti vierasottelussa SBS Masku dramaattisten vaiheiden jälkeen. Kotijoukkue Masku nousi tasoihin ajassa 58.18, ja hetken jo näytti, että ottelu venyy jatkoajalle. LNM:n Marko Latvalehto oli kuitenkin eri mieltä, ja iski vieraiden voitto-osuman kolmannen erän viimeisellä minuutilla.

Voitolla LNM nousi pois putoajan paikalta ja on nyt pisteen edellä takana vaanivaa Keravan Blackbirdsiä, joka puolestaan hävisi oman ottelunsa lauantaina.

Lauantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
18:00 Indians-OLS 6-4
18:00 Koovee-SPV 4-9
18:30 Happee-NST 12-4

Naisten Salibandyliiga
14:45 Koovee-NST 1-5
15:00 SB Vantaa-SB-Pro 1-15
15:30 M-Team-TPS 3-5
17:00 Steelers JSB-Classic 0-5
17:00 Papas-PSS 1-5

Miesten Divari
14:00 SB Vaasa-Erä Akatemia 7-6
16:00 Blackbirds-Steelers 5-9
16:00 Blue Fox-PSS 9-4
17:00 LaSB-ÅIF 5-4
18:00 SBS Wirmo-SB Welhot 7-7
18:30 SBS Masku-LNM 5-6

Muokattu 14.2. klo 20.44: SB-Pron ja NST:n pistemäärä korjattu 32:ksi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Tiina
14/02/2015
Olisiko pisteitä naisten liigan runkosarjan kärjessä 32?
Tiina
14/02/2015
On tää Mättö ihan mahoton!
Penkillä
14/02/2015
NST hyvä - Koovee huono!
Tiina
14/02/2015
NST tulee ottamaan playareissa luulot pois "suomen eliitiltä"! Hyvä nakit!
Läsbi
15/02/2015
Kummaa porukkaa ÅIF. Ketään ei tullut pelin jälkeen videohaastatteluun, vaikka erikseen oli pyydetty. Vetävät kaiketi jo tässä vaiheessa kautta per$eilyn päälle, kun sarjapaikka on varmistunut eikä ole enää pelkoa putoamisesta. Osa pelaajista lienee aloittanut säbäpelaajan pitkän kesäloman, kun olivat vain parilla kentällä liikkeellä. Tällaisten porukoiden oikeampi paikka olisi alemmissa divareissa.
Vesa
15/02/2015
Joo ei osoittanut ÅIF kovinkaan rehtiä ja hyvään urheiluhenkeen sopivaa käytöstä. Toki tappio aina harmittaa, mutta huippu-urheilussa pitää osata ensin hävitä, ennen kuin voi voittaa. Valmentajien kuuluisi tässä näyttää esimerkkiä pelaajille ja astua rehdisti kameran eteen taistelun tauottua, eikä huudella kommentteja sivusta. Jatkuva filmaaminen ja sen jälkeinen mussutus vei parhaan terän sipoolaisten omasta pelistä eli voidaan kai sanoa että ÅIF ns. kusi nyt omiin muroihinsa
Viikatemies Limingasta
15/02/2015
Kohtuu kerroin tasurille tai vierasvoitolle m-team vs lmm pelistä.

Täysin mahdollista liminkalaisten venyä jopa voittoon asti. Eilen ensimmäinen vierasvoitto. Tämän vuoden pelit olleet muutenkin erittäin tiukkoja, on opittu puolustamaan joukkueena, eikä olla lähdetty hulluna hyökkäämään koko ajan.

Seitsemästä viime pelistä 2 voittoa (åif ja masku), 1 tasuri (lasb), 1 jatkoaikatappio (puimurit), 2 tappiota maalilla (akateemikot ja tor) ja ainoastaan vaasa-pelistä reilummin kuokkaan (4-7).

M-team oli syksyllä vaikeuksissa Limingassa, 4-0 tappiolla ekan erän alussa. Mutta näytti lopussa, mitä tiiviillä pelaamisella ja hyvillä, pitkillä hyökkäyksillä saadaan aikaan (6-8 voitto hesalaisille).
sakko
15/02/2015
Aika törkeästi näyttäisi Lasbin pelaaja ajelevan Herlinin (åif nro 9) ennen 4-5 maalia. Ei mikään ihme jos vierailla on kiehunut. Joi toi ko. tilanne ei ole kunnioituksen puuttumisesta johtuva niin mistä. Voisi olla jopa pelikiellon paikka. Lasbin pelaaja näkee koko ajan missä Herlin menee ja tulee puun takaa pallottomaan kaveriin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.