Liigat

Indians vei kauden molemmat Espoon derbyt – Nikkinen paukutti hattutempun

28.02.
2015
0 Kommenttia
0
Liigat
Espoon derbyssä riitti tapahtumia ja tunnetta. Kuva: Olli Laukkanen

Espoon derbyssä riitti tapahtumia ja tunnetta. Kuva: Olli Laukkanen

Molemmat espoolaisjoukkueet päättivät runkosarjansa Espoon derbyyn. Indiansilla oli isonumeroisen pakkovoiton paikka, mikäli joukkue halusi vielä pudotuspeleihin. Oilersilla pelissä oli kunnia, sillä syksyn paikallispelin oli vienyt historiallisesti Westend Indians.

Vahvaan kevätvireeseen päässyt Indians oli lopulta vahvempi lukemin 8-9 (2-1,0-3,6-5). Täten se voitti runkosarjan molemmat Espoon derbyt ja sille jäi vielä pieni teoreettinen sauma edetä pudotuspeleihin.

Mihin ottelu ratkesi?
Ottelu ratkesi Indiansin vahvaan toiseen erään. Vierailija voitti erän 0-3 ja siirtyi ottelussa 2-4-johtoon, kun enää yksi erä oli ottelua jäljellä. Tästä suosta ei Oilers enää noussut, vaikka se esittikin päätöerässä kovan loppukirin. Lopullinen ratkaisumaali, voittomaali syntyi tyhjään rysään.

Ottelun hahmo?
Indiansin riveistä on pakko nostaa esille joukkueen tupla-pelaaja Markus Markkola. Parhaillaan armeijaa suorittavan Markkolan otteita on ilo seurata. Pallo pysyy miehen lavassa samalla tavalla kuin muuan Lionel Messillä jalassa. Oilersin puolelta joukkueen ykköspuolustajaksi noussut Rasmus Markelin oli jälleen iskussa.

Ottelun puheenaihe?
Kuten Pääkallon erikoistoimittaja Timo Mäkynen Twitterissä totesi, on tällä kaudella kova kahdeksikko, kun ei tämänpäiväinen Indians siihen mahdu. Toinen merkittävä asia ottelussa oli se, että Indiansista tuli toinen joukkue, joka onnistui voittamaan molemmat Oilers-kamppailunsa. Ottelussa palkittiin myös juhlakaluja, kun Oilersin Oscar Hänniselle tuli täyteen 300 ja Oliver Wardille 200 liigaottelua.

Kommentit:
Lehdistötilaisuus

Tilastot:
Oilers: Rasmus Markelin 1+2, Perttu Pajukoski 2+0, Casper Pfitzner 0+2, Santeri Lindfors 1+1, Ilari Talvitie 1+1
Indians: Samu Nikkinen 3+0, Miika Mertaniemi 2+0, Lauri Westerholm 1+1, Marek Öige 21 torjuntaa
Yleisömäärä: 842

Twiittejä ottelusta:

Päivän muut tulokset:
Erä-Koovee 6-14
Nokian KrP-Happee 8-17
Erä-Josba 4-5 ja.

Linkit:
Ottelutilastot

Teksti: Janne Erola

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.