Divarit

Josba yllätti SSV:n jatkoajalla ja nousi kaksi sijaa sarjataulukossa – katso perjantain salibandytulokset

27.02.
2015
18 Kommenttia
5
Divarit
Jatkoaikavoitto maistui joensuulaisten leirissä. Alkukausi oli joukkueelle vaikea, mutta vahva kevätkausi nosti joukkueen sijalle 11. Kuva: Safelight Productions

Jatkoaikavoitto maistui joensuulaisten leirissä. Alkukausi oli joukkueelle vaikea, mutta vahva kevätkausi nosti joukkueen sijalle 11. Kuva: Safelight Productions

Joensuun Josba järjesti Salibandyliigan viimeisen kierroksen suurimman yllätyksen kaatamalla SSV:n Pasilassa lukemin 4-5 ja. Voittomaalin iski Aleksi Matikainen ajassa 62.55. Matikainen oli joukkueensa tehokkain kahden maalin turvin

Voitto tarkoittaa sitä, että Josba nousi TPS:n ja Nokian KrP:n ohi sarjataulukossa sijalle 11. Ennen ottelua Josba oli sijalla 13. Täten se hankki itselleen kotiedun playout-otteluihin. SSV sijoittui runkosarjan sijalle neljä. SSV:n Mikael Järvi ottelun tehomies pistein 1+2.
Safelight Productionsin tarjoilemat ottelukuvat

Westend Indians säilytti vielä hyvin ohuen sauman pudotuspeleihin kaatamalla Oilersin Espoon derbyssä lukemin 8-9. Indians johti ottelu 6-9 vielä puoli minuuttia ennen loppua, mutta Perttu Pajukoski osui kahdesti seitsemän sekunnin sisään ja kavensi eron yhteen maaliin. Indiansin Samu Nikkinen laukoi ottelussa hattutempun. Indians on nyt tasapisteissä OLS:n kanssa, mutta OLS:n pitäisi hävitä sunnuntaina kymmenellä maalilla sarjajumbo SalBalle, jotta sijoitukset vaihtuisivat. Oilers sijoittui runkosarjan viidenneksi.

Erän ja Kooveen välisessä kamppailussa ei juuri peruuteltu. Ottelu päättyi lopulta Kooveen 8-14-vierasvoittoon. Vieraiden Samu Saari ampui ottelussa hattutempun. Erän Lauri Kapanen iski tehot 2+2. Koovee nousi voitolla tasapisteisiin Oilersin kanssa, mutta jäi huonomman maalieron vuoksi kuudenneksi. Erä on nyt runkosarjan seitsemäs, mutta OLS voi vielä nousta joukkueen ohi voittamalla SalBan sunnuntaina.

Nokian KrP:n ja Happeen pelissä mätettiin maaleja oikein urakalla. Runkosarjan voiton vienyt Happee vei lopulta kaksi pistettä lukemin 8-17. Hallitseva mestari iski kaikkiaan kahdeksan osumaa ylivoimalla. Vieraiden tehokkain oli runkosarjan pistepörssiä johtava Jami Manninen pistein 4+1. KrP:n Ville Kangasmäki ja Domokos Racz iskivät tehot 2+1. Josban voitto ja KrP:n tappio tarkoittavat sitä, että KrP tippui sijalle 12.

Divarissa ÅIF:n ja Wirmon välisessä kohtaamisessa olivat kovat panokset. Ottelusta ei puuttunut myöskään draamaa, kun ÅIF tasoitti ottelun yhdeksän sekuntia ennen ottelun loppua. Wirmo nappasi kuitenkin lopulta erittäin tärkeät kaksi pistettä Mikko Virtasen iskemän jatkoaikamaalin myötä lukemin 6-7. Wirmon tehokkain oli kolmesti osunut Juho Lehtonen. ÅIF:n Matias Kuisma nakutti 1+2. Voiton myötä Wirmo nous ÅIF:n ohi pudotuspeliviivan yläpuolelle.

PSS:n ja LaSB:n välisessä kohtaamisessa nähtiin päivän trendin mukaisesti paljon maaleja. Vierasjoukkue LaSB oli vahvempi lukemin 7-8. LaSB:n Roope Kainulainen iski pisteet 2+2 ja Juuso Kainulainen 1+3. Arttu Koivisto maalasi hattutempun. PSS:n Joakim Ervast tehtaili 2+1 ja Miro Anttila 1+2. LaSB vankisti voitolla paikkaansa sarjakolmosena. PSS on sijalla 13 ja tulee putoamaan sarjasta.

Perjantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
18:30 Erä-Koovee 8-14
18:30 Nokian KrP-Happee 8-17
18:30 Oilers-Indians 8-9
18:30 SSV-Josba 4-5 ja.

Miesten Divari
18:30 PSS-LaSB 7-8
19:00 ÅIF-SBS Wirmo 6-7 ja.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
S7
27/02/2015
tais olla aika tärkee voitto Josballe, tulee pikkasen helpompi vastustaja playouteiss=varmistivat ens vuoden liigapaikan! Meijän jätkät nyt pari häviötä selkeesti voitettavista peleistä ja muutenkin pelit mennyt viime aikoina vähän perseelleen--> toivottavasti Oilers sytyttää jätkät pelaamaan paremmin!
Einari
27/02/2015
Tän viikon pelit ihan pakkopullaa, pleijari porukat jo varmoja ennen tätä. Huuhaa viikko.
nyt jo se
27/02/2015
Varis ulos...
Arto Kilponen
27/02/2015
Kolme kotijoukkuetta teki kahdeksan maalia. Pisteitä näille joukkueille yhteensä tasan nolla.

Ja myönnän tässä vielä olleeni väärässä. Kirjoitin, että Josba ei voita PK-seudulla, mutta niin vain onnistuivat siinä. Hieno voitto heille, onnittelut!
Espoo
27/02/2015
Onneksi olkoon Inkkareille, hieno kauden päätös!
Nuoret ja lahjakkaat pelaajat voittivat huomattavasti kokeneemmat öljymiehet.
Valmentaja Variksen lausunto paikallislehti Länsiväylässä kertoi jo ennakkoon että hän ei nyt vaan ymmärrä mitä paikallispelit merkitsevät meille, siis yleisölle joka oli odottanut tätä paikkallista jännitysnäytelmää.
Peluutus ottelussa myös kertoi hänen arvostuksensa meitä Espoolaisia kohtaan.
Noloa myös öljymiesten puolesta jotka olisivat halunneet varmasti ottaa Espoon "herruuden".
Toivottavast pudotuspeleissä otetaan tästä opiksi ja saadan nähdä ainakin kunnon taistelua.
hallilta kuultua
27/02/2015
Tuntuu, että Oilersissa tällä hetkellä juuri kukaan ei voi sietää varista, mukaan lukien suurin osa pelaajista + taustahenkilöistä! Tämä ei vain ole se Oilers johon minä jo 2000-luvun alussa ihastuin... :( joten vehkaoja: nyt se aksu ensi kaudelle ruoriin jooko? ja annetaan poikien pelata sitä luovaa, vauhdikasta ja taitavaa reagointipeliä minkä he parhaimmillaan osaavat!! tälläiset hengettömät esitykset ja tappiot jopa inkkareille satuttaa kannattajia ja pahasti..
mikkis
27/02/2015
Tarkistakaapa kilpailusäännöistä miten järjestys sarjassa määrittyy -keskinäiset pelit ratkaisee ja ne menee Indiansille. Ols jatkaa jos yltää tasapeliin. Vai olenko väärässä?
lukutaito
27/02/2015
Mikkis, olet väärässä. Liiton sarjoissa (2 div. alaspäin) on keskinäiset juu, mutta pääsarjat liiga ja divari mennään maalierolla.
ET
27/02/2015
Pääsarjoilla on erilliset sarjamääräyksensä, esim. miesten liigan osalta löytyy täältä: http://floorball.fi/files/8514/0869/4674/M-liiga_sarjamrykset_14-15.pdf

Pykälä 40 toteaa: "Tasapisteissä joukkueiden paremmuuden määräävät järjestyksessä: 1) koko sarjan maaliero (tehdyt maalit miinus päästetyt maalit)"
Mikkis
28/02/2015
No hyvä tietää, luin Kilpailusäänöistä, mutta tuo tieto kai löytyy sit muualta.
Hartikainen
28/02/2015
1+1 = 2 ei tainnu olla Erän häviö ihan sattuma... Mieluummin Happee kuin SPV pleijareissa vastaan... Ja koko pääkallo taas on peukut pystyssä erän puolesta...
niinpä
28/02/2015
Ei ole mitään merkitystä Erän häviöllä... playoff parit EIVÄT mene sarjajärjestyksen mukaan vaan vastustaja valitaan. Happee valitsee ensin sitten muut. Ainoa merkitys olisi sillä, jos Ols ja Erä kohtaavat finaalissa. Paremmin sijoittuneella kotietu.
valitaan..
28/02/2015
..ja valitaan. Taitavat keskinäisestä sopimuksesta ottaa kaikki sarjasijoituksen mukaisen vastustajan..
Ei
28/02/2015
Ei ole keskinäistä sopimusta. Ei edes kabinetti- sauna- tai salaista sellaista.
S7
28/02/2015
En ole länsiväylää lukenut, joten joutuu vähän arvaamaan mitä se Varis raakkunut:-). Mutta kyllä nyt paikallisvääntöä pitäisi aina lähteä voittamaan! En sitten tiedä mitä tosta SSV-Oilers sarjasta odottaa, kun kumpikin jengi ailahdellut aika paljon... Meillä ainakin se etu, että valmennuksesta ei jää kiinni. Variksen raakkuminen taitaa tosiaan ärsyttää Espoossa aika paljon. Toivotaan hyvää sarjaa ja ihmisiä lehtereille, ettei landella taas naureta meijän yleisömäärille!!
Espoo
28/02/2015
2013 vastaaava Oilers-SSV sarja oli huippu, taistelua loppuun asti. Katsomo varmasti täynnä Espoossa, toivottavasti näin myös Pasilassa.
MYnis
28/02/2015
Wirmo on matkalla playoffeihin . Väsyneen ja heikonoloinen ÅIF jäi puimuirin alle, vaikka loppunumerot näyttivät tiukalta. Ensimmäinen erä oli Wirmon näytöstä ja poikien ajatukset karkasivat seuraavan päivän blakbirds pelille. Jatkoajalla ansaitusti tahtovoitto. Tänään pistesaldo karttuu antamalla blakbirdseille vauhtia kakkosdivariin
S7
28/02/2015
Mut onhan nää meijän, niin tapiolan kuin pasilan hallit aika vitsejä, oikeesti! Jos esim. vertaa Klässikin ja Steelersin areenoihin... Mutta noilla nyt mennään, ja tosiaan en tarkoittanut Tapiolaa vaan ihan Pasilaa--> toki täyttyyhän sekin jos espoolaiset liikkuu...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.