Liigat

Kaipiolle kolmen vuoden jatkopaperi TPS:n kanssa

16.02.
2015
6 Kommenttia
3
Liigat
Arkistokuva: Juha Laaksonen

Arkistokuva: Juha Laaksonen

TPS on solminut joulukuun alussa naisten päävalmentajaksi kiinnitetyn Matti Kaipion kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen. Kaipion valmennustiimissä nähdään myös Juha Lindell sekä Mika Lönnblad.

– Naisten edustusurheilun osalta meiltä on puuttunut toiminnasta selkeä suunta ja pitkäjänteisyys. Olemme menneet eteenpäin osin ihan käytännönkin syistä kausi kerrallaan, mutta emme enää halunneet jatkaa tällä tavalla, TPS:n Perttu Kytöhonka kommentoi seuran sivuilla kiinnitystä.

Kaipio toimii tällä hetkellä TPS:n lisäksi Venäjän naisten maajoukkueen päävalmentajana.

Lue lisää:
Matti Kaipio jatkaa TPS-naisten ruorissa (tpssalibandy.fi)
Syksyn ensimmäiset valmentajapotkut salibandyn pääsarjoissa – TPS-naisille uusi luotsi

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Harava
16/02/2015
Sanotaan Kaipiosta mitä tahansa, niin mies on paljon mainettaan parempi. Jostain syystä moni pesti on päättynyt myrskyisästi, ja syitä voi vain arvailla.

Jotain voidaan kuitenkin päätellä Kaipion joukkueiden pärjäämisestä sen jälkeen, kun mies on lähtenyt. SalPa oli Kaipion kanssa divarikarsinnoissa, mutta nyt ei enää edes pelaa miesten sarjoissa. Blackbirds oli viime kaudella melkein liigakarsinnoissa, mutta nyt putoamisviivan alla.
Miina
16/02/2015
Vai jääkö Kaipion jälkeen vain tuhkat jäljelle ja seurat kaatuvat?
Jonsku
16/02/2015
Olen kans Kaipion uraa seuraillut jo vuosia, ja hänelle täytyy antaa ammattitaidosta täysi tunnustus. Se on totta, että miestä mollataan selän takana monen taholta surutta, koska on hyvin vaativa ja jämerä persoona. Ammattitaitoa ei kuitenkaan kukaan pysty kiistämään.
Päivi
17/02/2015
Huhu kertoo, että pelaajia lähtee seurasta muihin liigaporukoihin. Syy lienee selvä. Vaatimustaso ei ole lähdön perusta vaan muut syyt.
Jomppo
17/02/2015
No mitkähän ne muut syyt mahtavat olla? Olen suuresti ihmeissäni, että tämä sama virsi alkaa taas, kun kn kyse NAISTEN JOUKKUEESTA.

Nostakaa nyt Pääkallo tämä NAISJOUKKUEIDEN ILMIÖ kunnolla puheenaiheeksi. Ei kautta, että joku mimmiporukka, hienohelmaiset rinsessat kyllästyvät siihen, kun heiltä vähän vaaditaan ja puhutaan suoraan. Silloin se tapahtuu: joukon kuningatar alkaa myrkyttää ilmaa ja vetää muut pörriäiset mukaan valmentajaa vastaan! Näin on käynyt jo niin monessa naisten palloilusarjojen pääsarjaseurassa, että niiden luetteloiminen täyttäisi ysifontilla aanelosen, vaikka rajaisi vain viimeiseen 10 vuoteen.

Miettikää, naispelaajat tätä asiaa. Moni teistä tunnistaa ongelman, mutta kuinka moni on valmis sen myöntämään. Voisiko joku vaikka kirjoittaa tänne Pääkalloon kirjoituksen, mitä touhu monesti on.

Tämä sama vihjailu alkoi viimeksi Olssin ja Kuussaaren kohdalla ihan samalla lailla. Älkää ihmetelkö, miksi monet tätä aidosti ihmettelevät. Teistä moni on sabassa huippu-urheilija, mutta valitettavan moni ei ymmärrä, että vaatimustaso, suoraan puhuminen ja penkille laittaminen kuuluvat urheiluun. Siis ihan oikeaan URHEILUUN.
MK
18/02/2015
Jompolta aika karua yleistystä. Ilmiö ei ole kaikkien naispelaajien ongelma, joten tuskin on kaikilla sitä miettimisen aihettakaan.

Ps. tuittupäisiä prinsessoja löytyy miehistäkin ;)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.