Liigat

Kivipaasi Classicista takaisin Ruotsiin – ”Ehkä kaikkein mielenkiintoisin pelaaja Superliigan ulkopuolella”

27.02.
2015
0 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Esa Takalo

Kuva: Esa Takalo

Ruotsalaismediat Expressen ja Innebandymagazinet uutisoivat, että Tampereen Classicissa kuluvan kauden luutinut Jesper Kivipaasi palaa tämän kauden jälkeen Ruotsiin.

Vuosi takaperin media kutsuttiin tiedotustilaisuuteen, jossa lupailtiin ”vuoden suurinta salibandyuutista”. Tiedotustilaisuuden ympärille kasattu hype kuitenkin laantui, kun uutisen laatu paljastui. Classic ilmoitti tehneensä sopimuksen kahden parikymppisen ruotsalaisen, Jesper Kivipaasin ja Jesper Thorbergin kanssa, jotka ovat entisiä Ruotsin nuorten maajoukkuekapteeneita. Kovia pelaajia, muttei nyt ihan vuoden suurin salibandyuutinen.

Jespereistä meritoituneempi, eli Kivipaasi on ruotsalaislehti Expressenin mukaan palaamassa Ruotsiin. Seurana on Superliigan Mullsjö ja sopimus kaksivuotinen. Kivipaasi sanoi lehdelle toivovansa, että useampi ruotsalainen lähtisi pelaamaan Suomen liigaa.

– Salibandyliiga on hyvä askel kohti Superliigaa. Opin todella paljon, niin itsestäni kuin myös salibandysta, Kivipaasi kertoi.

Kausi Salibandyliigassa ja Classicissa on ollut Kivipaasille haasteellinen. Ruotsalainen on tähän mennessä saalistanut 23 ottelussa tehot 3+5=8. Kivipaasi sanookin, että on mukava palata Ruotsiin. Superliiga on kommenttien mukaan ollut aina hänen tavoitteenaan. Myös ensi kauden joukkue miellyttää häntä.

– Mullsjö on hyvin samanlainen kuin Classic. Joukkue on nuori ja taitava, lisäksi siellä pelaa tuttuja pelikavereita.

Innebandymagazinet mukaan Mullsjön valmennusporras on innoissaan saadessaan Kivipaasin joukkueeseensa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme jo nyt lyötyä sopimuksen lukkoon. Jesper on erittäin monipuolinen pelaaja. Hän voi pelata useilla eri pelipaikoilla. Jesper on yksi mielenkiintoisimmista pelaajista Superliigan ulkopuolella, ehkä se kaikkein mielenkiintoisin.

– Toivomme, että saamme jalostettua Jesperin potentiaalin superlahjakkuudesta maailmaluokan pelaajaksi, Mullsjön päävalmentaja Michael Hill sanoo.

Myös Mullsjön urheilujohtaja Jesper Axell on tyytyväinen värväykseen.

– Olemme ylpeitä voidessamme julkistaa tämän luokan hankinnan, Axell kommentoi.

Lähteet:
Expressen
Innebandymagazinet

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Niko Vahtera
Niko Vahtera
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Turku / Mynämäki
Twitter: @nvahtera

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.