Divarit

Kovaan maalivireeseen yltynyt SPV-hyökkääjä Salibandyliigan tammikuun pelaaja

13.02.
2015
3 Kommenttia
3
Divarit
Jari Hankkio on laukonut tällä kaudella jo 27 osumaa. Kuva: Olli Laukkanen

Jari Hankkio on laukonut tällä kaudella jo 27 osumaa. Kuva: Olli Laukkanen

Salibandyn tammikuun pelaajiksi on valittu Salibandyliigassa Seinäjoen Peliveljien hyökkääjä Jari Hankkio, Naisten Salibandyliigassa Lappeenrannan NST:n maalivahti Anni-Maija Seppänen ja Divarissa sipoolaisen ÅIF:n hyökkääjä Miro Herlin.

SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio, 23, tulitti tammikuussa 12 maalia ja syötti kolme kun liigakakkonen SPV voitti kuudesta ottelustaan viisi. Peliveljien kaataessa kotonaan TPS:n 14-4 Hankkio latoi kuusi osumaa, ja 11-2-vierasvoitossa Oilersista saldo oli 4+1. Kaikkiaan Hankkion tämän liigakauden tehosaldo on 27+7=34, ja hän on joukkueensa paras maalintekijä.

Anni-Maija Seppänen, 24, torjui NST voittoon jokaisessa joukkueen tammikuun neljästä ottelusta. Kuukauden kirkkaimman prosenttinsa 94,4 Seppänen kirjautti torjuessaan 17 laukausta 6-1-vierasvoitossa TPS:stä. Kaikkiaan Anni-Maija Seppänen on useita otteluilta torjuneista liigavahdeista tilastokakkonen yhdeksän ottelun prosentillaan 86,05. Hän on nostanut lappeenrantalaiset liigakakkosiksi sarjaa vuosia kaksin hallinneiden SB-Pron ja Classicin väliin.

ÅIF:n hyökkääjä Miro Herlin, 29, keskittyi petaamaan maalipaikkoja joukkuetovereilleen kun ÅIF voitti tammikuun kuudesta ottelustaan viisi ja kipusi sarjassa kahdeksanneksi. Herlin teki tammikuun otteluissa neljä maalia ja syötti peräti 13. Hänen koko kauden pistesaaliinsa on komea 18+33=51, joka oikeuttaa koko sarjan pörssin kakkospaikalle.

Salibandyliigan ja Naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajat valitsevat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien ääänestyksellä.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
maaliseppo
13/02/2015
Hankkion tehot suhteessa peliminuutteihin on kyllä omaa luokkaansa. Istuu penkillä puolet matsista, mutta tekee maalin heti kun Koponen käskee.
Jaana
13/02/2015
Anni-Maija Seppäsen valinta meni ihan oikein. Mielenkiintoista on se, että valinnan tekevät maajoukkuevalmentajat. He eivät kuitenkaan ole noteeranneet Seppästä maajoukkuepaikan arvoiseksi.
Ei Savua ilman tulta
14/02/2015
Tekikö Savukoski Divarin kovimmat tehot tammikuussa?

Savun olisi voinut palkita vaikkapa siitä, että on ottanut tälla kaudella vähemmän jäähyjä kuin ehkä koskaan aikaisemmin

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.