KrP:n vierasvoitto SSV:stä viikonlopun jättiyllätys – katso sunnuntain salibandytulokset

Kauden ensimmäinen vierasvoitto maistui Nokian KrP:lle. Kuva: Olli Laukkanen

Kauden ensimmäinen vierasvoitto maistui Nokian KrP:lle. Kuva: Olli Laukkanen
Kauden ensimmäinen vierasvoitto maistui Nokian KrP:lle. Kuva: Olli Laukkanen

Nokian Krp järjesti sunnuntain miesten Salibandyliigakierroksen suurimman yllätyksen kaatamalla sarjakolmosena olevan SSV:n Helsingissä lukemin 6-8. KrP:n tehomiehenä hääri hyvään vireeseen äitynyt Kalle Keskitalo pistein 2+2.

KrP lähti otteluun haasteellisista asetelmista, koska sen lähes kaikki tämän kauden tehomiehet loistivat poissaolollaan kokoonpanosta. KrP katkaisi samalla neljän otttelun mittaisen tappioputkensa. Kyseessä oli myös joukkueen ensimmäinen vierasvoitto tällä kaudella.

KrP:n voitto ja NST:n tappio tarkoittavat sitä, että KrP nousi NST:n ohi sarjataulukon yhdeksänneksi. SSV jatkaa sarjakolmosena.

Sunnuntain tulokset:

Miesten Salibandyliiga
17:00 Josba-Indians 4-7
17:00 SalBa-NST 9-1
17:00 SSV-Nokian KrP 6-8
18:30 OLS-Oilers 6-12

Naisten Salibandyliiga
14:00 Happee-M-Team 4-3
14:45 Koovee-Steelers JSB 10-8
15:00 SB Vantaa-NST 2-11
18:00 PSS-SB-Pro 2-4
18:00 Classic-TPS 12-6

Miesten Divari
18:30 M-Team-Blue Fox 8-3

16 comments

  1. Asenne ratkaise – AINA

    SSV sai, mitä tilasi. Pojot Nokialle ansaitusti.

  2. henri johansson, johannes jokinen, tommi merto, antti naskali sekä tomi kolkkanen loukkaantunut. divari jengi

  3. Oliskohan Johannson ollut Thaimaassa, kuten sillä joskus talvisin on siellä tapana käydä.

  4. Oliko sitten vaan hyvä, että olivat poissa? Jokinen tuntuu olevan välillä niin flegu, ettei mitään rajaa. SSV oli ihan unessa ja KrP taisteli hyvin ja nyt nää jotka sai enempi vastuuta pelasivat hyvin ja paikoista sisään. Ansaittu voitto Nokialle! Meijän pojille opetus, ettei nykyliigassa mitään jengiä voita tommoisella asenteella!

  5. Johansson on kuulemma Nokian KrP:n managerilta saamallaan tiluksilla Thaimaassa.

  6. Pfitzner 5+0 ja Pajukoski 4+1 Oulussa, edellisen illan selkäsauna Espoossa on näköjään herättänyt öljymiehet. Ö

  7. Johan on vaihtelevaa Oilersin peli… Ensin 2-11 turpaan kotona ja heti seuraavana päivänä 6-12 vierasvoitto. Hyvänä päivänä murskaava ja toisena täysi floppi. Mielenkiintoinen jengi playoffeissa…

  8. Oilersin viikonloppu: Jäähyt 1-1 ja 3-4, laukaukset kohti maalia 28-30 ja 26-27. Tasaiset pelit, lopputulos sama? No ei ihan, ensin seuraennätystappio (9 maalia, edellinen ennätys 7 maalia) ja heti perään seuraennätystehdyissä maaleissa (12 maalia, edellinen ennätys 11 maalia).

    Maalintekolaji, ei siinä sen kummempaa.

  9. SPV ja OLS kuitenkin sarjassa eri kastin porukoita, vaikka luistinseura hyvin tällä kaudella on vetänytkin. Toki tuossa oleellista nimenomaan öljymiesten oma esitys.

  10. SSV on ainakin yleisömäärien suhteen näköjään rehellinen, 143. Monissa muissa katsomoissa kun on näkymättömiä ihmisiä paikalla muutama sata.

  11. Joo rehellinen, mutta onhan toi määrä ihan helvetin säälittävä! Ja nyt pitäis Kurren ja kumppanien herätä, ei se voi tommoista olla!!! Markkinointia tai jotain lisää, kun katsojamäärät puulaakitasoa…