Kuvat: Voiko näinkin käydä? Pallo jäi kiinni maalivahdin maskiin

Kuva: perwiklund.se
Kuva: perwiklund.se

Ruotsin Superliigassa nähtiin lauantaina varsin erikoinen tilanne, kun kovasta laukauksestaan tunnettu Pixbo-puolustaja Martin Östholmin laukoma pallo jäi kiinni Dalen-vahti Martin Ruderströmin maskiin. Kuvien perusteella pallon ja silmän väliin ei jäänyt juurikaan tilaa.

– Näin, että pallo tuli minua kohti ja ajattelin, että mitä hittoa, näen vain toisella silmällä. Olen kyllä tarkistanut, että pallo ei voi tulla maskista läpi. Pallo osui ainoastaan hiukan kulmakarvoihin, eikä siinä ollut mitään varsinaista vaaratilannetta, kertoi Dalenin Ruderström Innebandymagazinetille.

Sarjaa johtava Pixbo oli itse ottelussa ylivoimainen ja voitti ottelun vierasvoittolukemin 10–3. Östholm osui ottelussa kahdesti. Puolustaja pelaa tällä hetkellä huippukautta ja on iskenyt 19 ottelussa tehopisteet 26+11. Dalen–Pixbo-ottelun maalikoosteen voi katsoa tämän jutun lopusta.

Kuva: perwiklund.se
Kuva: perwiklund.se
Kuva: perwiklund.se
Kuva: perwiklund.se

Linkit:
Aiheesta Innebandymagazinetissa
Per Wiklundin kuvasetti ottelusta

6 comments

  1. Laiton maski, ei siinä mitään. Moisella Tretjak-silmikolla ei saa pelata.

  2. Mistäs näitä SSL koosteita nyt näkee, kun ssl.solidtango ei näytä toimivan? PItääkö etsiä youtubesta?

  3. Promaskilla on noita ristikoita, joista pallon saa menemään läpi. Se on jokaisen oma asialla millä pelaa.

  4. Kyseinen ristikko ei ole IFF:n mukaan ”laiton”, mutta sillä pelaaminen on täysin pelaajan omalla vastuulla.

  5. Hei Pohjola, teidän Sporttiturvapelleily nyt ei korvaa muutenkaan mitään. Veikkaan että teidän ehtokohdan 4.1. mukainen äkillinen, ulkoinen ja ruumiinvamman aihettava tapahtuma ei juuri nyt tässä tapauksessa koske tällaista tilannetta, tai yleensäkään mitään tilannetta, joka voi tapahtua salibandypelin aikana. Eihän leikkausta vaativan lihasrepeymän jatkohoitona annettu fysioterapiakaan kuulunut korvattaviin hoitoihin teidän mukaan. Ehtokohdan 4.1.2. mukaan se koski vain venähdysvammoja, joihin lihasrevähdyksiä ei lasketa.

    Suosittelen kaikille lajia pelaaville jotain muuta vakuutusta kuin tuo liiton kautta tuleva Sporttiturva. Sen ehdot on tehty lähinnä suojaamaan vakuutusyhtiötä korvauksilta, eikä pelaajia hoitokuluilta.

    PS. Kilpailutetaanko näitä liiton vakuutuksia sisällöllisesti mitenkään, vai voittaako aina se halvin?