Liigat

Liiganousijan päävalmentajalle kahden vuoden jatkopesti – ”Emme voi olla enää vain yhdessä hengaileva kaveriporukka”

17.02.
2015
0 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

Rauman SalBa ja miesten edustusjoukkueen Salibandyliigaan luotsannut päävalmentaja Juha Mäkilä ovat allekirjoittaneet sopimukseensa yhden lisävuoden. Mäkilän olemassa oleva sopimus kattoi jo tulevan kauden 2015-2016, mutta nyt sopimukseen lisättiin myös kausi 2016-2017.

– Suurimmat syyt jatkolle on, että seura haluaa nyt auttaa minua ja on valmis tukemaan asettamiani tavoitteita. Vielä viikko takaperin mikään ei ollut varmaa eikä selvää, mutta myös tämän joukkueen ilmeen muuttuminen antoi lisävirtaa, ja totta kai kun oma kuntokin on kehittynyt tässä lähiaikoina, niin sitä on paljon virkeämpi ja on energiaa aivan uudella tavalla. Lisäksi se työ mitä esimerkiksi Teppo Lundell, Juha Teikari, Jarkko Nieminen ja kumppanit tekivät, eivätkä antaneet kieltäytymisistä huolimatta periksi, vaikutti omalta osaltaan päätökseen. Siinä näki, että halu jatkoon on seuran puolelta kova, Juha Mäkilä kertoo SalBan sivuilla.

Liiganousijan kausi ei ole ollut helppo. Tarkemmista tulevaisuuden tavoitteista Mäkilä ei vielä paljon puhu.

– Vuosi on nyt opeteltu liigaelämää, ja nyt lähdetään kehittämään eteenpäin. Aika isoja muutoksia täytyy tehdä, jos aiomme päästä tästä taas uusia askeleita eteenpäin. Me emme yksinkertaisesti voi olla enää vain se yhdessä hengaileva kaveriporukka, mistä tämä touhu on alkujaan lähtenyt, vaikkakin se henki pitää säilyä siellä taustalle, Mäkilä sanoo.

Pääkallo.fi julkaisi hiljattain laajan erikoishaastattelun persoonallisesti Mäkilästä. Jutussa Mäkilä puhuu muun muassa räiskyvästä persoonastaan, vakavasta auto-onnettomuudesta ja ensimmäisen liigakauden haasteista.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.