Liigat

Liigapelaaja loukkaantui – kertoi vammastaan Twitterissä kesken pelin

19.02.
2015
2 Kommenttia
1
Liigat
Jani Hyytiäinen on iskenyt tällä kaudella tehot 9+1 17 ottelussa. Kuva: Anssi Koskinen

Jani Hyytiäinen on iskenyt tällä kaudella tehot 9+1 17 ottelussa. Kuva: Anssi Koskinen

Torstai-illan ainoassa Salibandyliigan kohtaamisessa Nokian KrP isännöi TPS:aa. TPS:n hyökkääjä Jani Hyytiäinen ehti iskeä kaksi osumaa ensimmäisessä erässä, kunnes loukkaantui toisen erän puolivälissä.

Erikoista tapauksessa on se, että Hyytiäinen kertoi asiasta ottelun toisella erätauolla Twitterissä. Hyytiäinen itse arveli, että hänen akillesjänteensä on katkennut. Hyytiäinen on kärsinyt aiemmin akillesjänteen tulehduksesta ja oli poissa kaikkiaan viisi viikkoa ennen illan ottelua.

TPS voitti ottelun lopulta lukemin 10–6.

Hyytiäisen twiitit vammaan liittyen:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
PR
20/02/2015
Sen verran täytyy akillesjänteen katkeamisesta kärsineenä kommentoida, että kyllä sen tajuaa 100% varmasti kun se jänne napsahtaa kokonaan poikki.
Jos kyseessä on osittainen repeäminen, niin voi jäädä arvaileen. Itsellä ainakin oli sen verran "tyhjää nahkaa" tuolla kohdalla missä akillesjänteen kuuluisi olla, kun meni kokonaan poikki.

Ainakin tiedotus kuitenkin näyttää toimivan.
Boris
20/02/2015
Joo kyllä jo pieni repeäminen oli itselläni aivan todella kipeä, niin luulisi poikki menneen kyllä tietävän :D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.