Divarit

Luvassa salibandyn superlauantai – tarkista tästä viikonlopun ottelutarjonta ja nettilähetysten aikataulut

13.02.
2015
1 Kommentti
2
Divarit
Markus Olkkonen oli SSV:n tehomies pistein 2+1, kun SSV kaatoi Erän syksyllä lukemin 2-7. SSV:n ja Erän perjantai-illan kohtaaminen aloittaa vilkkaan salibandyviikonlopun. Kuva: Salibandyliiga

Markus Olkkonen oli SSV:n tehomies pistein 2+1, kun SSV kaatoi Erän syksyllä lukemin 2-7. SSV:n ja Erän perjantai-illan kohtaaminen aloittaa vilkkaan salibandyviikonlopun. Kuva: Salibandyliiga

Salibandyn pääsarjoissa pelataan jälleen urakalla viikonloppuna. Perjantaina vielä lämmitellään yhdellä Salibandyliigan klassikko-ottelulla, mutta lauantaina tahkotaan kaikkiaan 14 ottelua ja sunnuntaina yhdeksän. Lauantain otteluista on tarjolla kaksi nettilähetystä ja sunnuntaina on mahdollista nähdä kolme lähetystä.

Perjantain ainoassa Salibandyliigan kamppailussa kohtaavat toisilleen ennestään varsin tutut joukkueet, kun SSV isännöi Erää paikalliskamppailussa. SSV on edelleen sarjan kolmantena, mutta sen neljä edellistä peliä eivät ole sujuneet erityisen vahvasti ja niistä joukkue on kerännyt ainoastaan kolme pistettä.

Vastaavasti seitsemäntenä oleva Erä on vahvassa kevätvireessä. Se on pelannut vuonna 2015 kahdeksan ottelua ja hävinnyt niistä vain kaksi. Tällä hetkellä Erällä on neljän ottelun voittoputki. Syksyn kohtaamisessa SSV oli vahvempi lukemin 2-7.

Lauantain miesten Salibandyliigan kamppailuissa NST on pakkovoiton edessä, jos se pyrkii vielä mukaan pudotuspeleihin. Yhdeksäntenä olevalla lappeenrantalaisjoukkueella on viiden pisteen matka kahdeksannelle sijalle. Lauantaina se haastaa sarjakärjessä liihottavan Happeen Jyväskylässä. Jos NST voittaa Happeen lauantaina ja OLS häviää oman ottelunsa, niin sunnuntain NST-OLS-ottelussa on isot panokset pudotuspelien kannalta.

Happee ja NST mittelöivät paremmuudesta edellisen kerran alle kuukausi takaperin ja Happpee oli vahvempi lukemin 7-10. Ottelu on katsottavissa Watsonin kautta klo 18.30.

Miesten Divarissa pelataan lauantaina kuuden ottelun kierros. Wirmon ja Welhojen välisessä ottelussa on roimasti panosta Divarin pudotuspelien kannalta. Molemmat joukkueet ovat esiintyneet verrattaen ailahtelevasti sarjassa. Wirmon tilanne on tukalampi ja se on kerännyt 21 ottelusta 20 pistettä, joiden myötä se on kahden pisteen päässä pudotuspeliviivasta. Welhojen tilanne on parempi. Kuopiolaisjoukkue on kuudentena 22 pisteen voimin ja on pelannut vasta 19 ottelua. Joukkueiden syyskauden välienselvittely päättyi Welhojen 7-5-voittoon.

Sunnuntain naisten Salibandyliigan ottelussa kohtaavat Papas ja Happee. Viime kaudella pronssille yltäneen Happeen kausi on ollut vaikea ja joukkue on kahdeksantena. Viime aikoina Happee on parantanut otteitaan ja voittanut kolme edellistä peliään. Papas on pelannut erityisen vahvasti juuri kotikentällään ja se on hävinnyt ainoastaan yhden kotiottelun tällä kaudella. Papasilla on myös lauantaina kotiottelu PSS:aa vastaan. Joukkueiden ensimmäisen kierroksen ottelu päättyi Happeen 4-3-kotivoittoon.

Sunnuntain Miesten Salibandyliigan mielenkiintoisin taisto käydään TPS:n ja Josban välillä. TPS on sarjataulukon 12 ja Josba 13. Molemmilla on kasassa 12 pistettä. TPS on sijaa ylempänä, koska sen maaliero on -40 ja Josban -45. TPS on voittanut edellisistä 10 ottelusta ainoastaan kaksi. Josba on kerännyt vastaavista otteluista kahdeksan pistettä. Kummallakin joukkueella on vielä matemaattinen mahdollisuus nousta playout-viivan yläpuolelle. Josba voitti joulun alla pelatun joukkueiden edellisen kohtaamisen luvuin 5-6.

Sarjataulukot tällä hetkellä:

Miesten Salibandyliiga

Miesten Salibandyliiga

Miesten Salibandyliiga

Naisten Salibandyliiga

Naisten Salibandyliiga

Naisten Salibandyliiga

Miesten Divari

Miesten Divari

Miesten Divari

Viikonlopun ottelut pääsarjoissa

Perjantai 13.2.

Miesten Salibandyliiga
18:30 SSV-Erä

Lauantai 14.2.

Miesten Salibandyliiga
18:00 Indians-OLS
18:00 Koovee-SPV
18:30 Happee-NST SBTV

Naisten Salibandyliiga
14:45 Koovee-NST
15:00 SB Vantaa-SB-Pro
15:30 M-Team-TPS
17:00 Steelers JSB-Classic
17:00 Papas-PSS

Miesten Divari
14:00 SB Vaasa-Erä Akatemia
16:00 Blackbirds-Steelers
16:00 Blue Fox-PSS SBTV
17:00 LaSB-ÅIF
18:00 SBS Wirmo-SB Welhot
18:30 SBS Masku-LNM

Sunnuntai 15.2.

Miesten Salibandyliiga
17:00 Josba-TPS
17:00 SalBa-Oilers VeikkausTV
18:00 NST-OLS
18:30 Happee-Erä ISTV

Naisten Salibandyliiga
16:00 Papas-Happee

Miesten Divari
18:00 Blue Fox-Blackbirds SBTV
18:30 SBS Masku-SB Welhot
18:30 SB Vaasa-PSS
18:30 M-Team-LNM

Nettilähetykset lihavoituna.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Msy
13/02/2015
Ssv antaa vähän tasoitusta Erälle. Lax, Kinnunen ja Toivonen pois puolustuksesta. Tod.näk. kolmas erä vedetään kahdella ketjulla, joilloin Meyer siirtyy Stenforssin pariksi.

Kailiala pelasi ihan hyvin maanantaina keskushyökkääjänä ja mielenkiintoista nähdä saako kakkoskenttä tänään maanantain kaltaiset hyökkäyspään myllytykset päätettyä maaliin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.