Liigat

Miesten Salibandyliigassa maalin vierasvoitot – katso maanantain salibandytulokset

09.02.
2015
0 Kommenttia
3
Liigat
Puolustaja Otto Tikka viimeisteli Happeen 4-5-voittomaalin Turussa. Kuva: Anssi Koskinen

Puolustaja Otto Tikka viimeisteli Happeen 4-5-voittomaalin Turussa. Kuva: Anssi Koskinen

Miesten Salibandyliigassa pelattiin maanantai-iltana kaksi ottelua, joissa vierasjoukkueet veivät maalin voitot.

Rauman Kauppaoppilaitoksessa kohtasivat kotijoukkue SalBa sekä kolmen ottelun tappioputkessa ollut Koovee. Vierasjoukkue oli ottelun alkupuolella alakynnessä, mutta onnistui lopulta viemään pisteet mukanaan lukemin 5-6 (4-3, 0-2, 1-1). Loukkaantuneita maalivahteja Eero Peiposta ja Arvid Vonkia Koovee-maalissa tuurannut Rasmus Hasu torjui 17 kertaa ja kellotti avausvoittonsa liigatasolla.

Sarjassa sijalla kaksitoista majaileva TPS sai vieraakseen sarjakärki Happeen. Jyväskyläläisryhmä sai Kooveen tavoin tehdä täyden päivätyön pisteiden eteen, mutta loppulukemat 4-5 (2-1, 0-3, 1-1) tarkoittivat, että Happee siirtyi kolmen pisteen karkumatkalle Salibandyliigan kärjessä.

Salibandyliiga
TPS-Happee 4-5
SalBa-Koovee 5-6

Linkkejä:
Salibandyliiton tulospalvelu

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.