Divarit

Mika Heinonen jatkaa M-Teamin päävalmentajana – ”Saa nousta tänäkin vuonna”

17.02.
2015
1 Kommentti
7
Divarit
Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

Mika Heinonen nähdään M-Teamin edustusjoukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella. Vuoden jatkopestissä pannaan täytäntöön alkuperäisessä 1+1-mallisessa sopimuksessa ollut optiovuosi. M-Team kertoo asiasta kotisivuillaan.

– Varmaan se, että seura halusi jatkoa on ykkössyy. Tämäkin ensimmäinen kausi, playoffit ja koko vuosi on ollut itselle opettelua sarjaan. Nyt alkaa jo vähän tuntea joukkueita, aiemmin liigatasolla Oilersissa ja SSV:ssä valmentanut entinen Salibandyliigan pelaaja pohtii.

– Silloin alustavasti, kun tulin tänne, niin juteltiin kahden vuoden projektista, jonka aikana pitäisi olla sarjakärjessä ja lähellä sitä liiganousua. Saa nousta tänäkin vuonna, mutta saadaan ainakin sitten toinen hyvä yritys valmiimpana, jos käy niin ettei nousua tänä vuonna tule.

Valmentaja on viihtynyt M-Teamissä hyvin.

– Totta kai pelaajisto vaikuttaa päätökseen myös. Hyviä tyyppejä ryhmässä ja hyvin sellainen kiinteä henki. Siinä on mukava olla valmentajana.

Lisää aiheesta M-Teamin sivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
fani
17/02/2015
Todella loistava uutinen! Rusalla näyttäisi olevan palikat kohdallaan ensi kautta varten.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.