Divarit

Neljän maalin Iiskola tinttasi Erän jatkoajalla pudotuspeleihin – katso sunnuntain salibandytulokset

22.02.
2015
1 Kommentti
5
Divarit
Tuomas Iiskola "pelasti" Erän jatkoajalla. Ailahtelevasti pelannut Erä oli sössiä Josbaa vastaan pahasti. Kuva: Juhani Järvenpää

Tuomas Iiskola ”pelasti” Erän jatkoajalla. Ailahtelevasti pelannut Erä oli sössiä Josbaa vastaan pahasti. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn pääsarjoissa, eli miesten ja naisten liigassa sekä miesten Divarissa, oli sunnuntaina ohjelmassa yhteensä kahdeksan ottelua.

Erän ja Josban välisessä ISTV:n näyttämässä kamppailussa nähtiin draamaa. Ensin Erä eteni 4–2-johtoon, mutta romahti kolmannen erän alussa Josban noustessa rinnalle ja ohi. Lopulta kamppailu ratkesi vasta jatkoajalla, kun Erän Tuomas Iiskola (yhteistehot 4+0) tinttasi Erälle varman pudotuspelipaikan.

Muissa Salibandyliigan otteluissa SPV murskasi Nokian KrP:n 11-1 ja Classic haki pisteet Oulun Luistinseuralta lukemin 4-7. Nokian tappio tarkoitti, että joukkueella ei ole enää teoreettistakaan mahdollisuutta välttää playout-vaihetta, kun jäljellä on kaksi ottelukierrosta. OLS piti tappiostaan huolimatta hallussaan viimeiseen pudotuspelipaikkaan oikeuttavan sijan, mutta sijoilla 9 ja 10 majailevat Indians ja NST ovat vain kahden pisteen päässä.

Oheen päivittyvät sunnuntain pelien tulokset. Pääkallo.fi kertoo lisää otteluista illan aikana.

Sunnuntain tulokset salibandyn pääsarjoissa

Miesten Salibandyliiga
17:00 Erä-Josba 7–6 ja.
17:00 SPV-Nokian KrP 11–1
18:30 OLS-Classic 4-7

Naisten Salibandyliiga
14:00 Happee-Erä III 7–5
17:00 NST-M-Team 8–4

Miesten Divari
16:00 LaSB-Blue Fox 8–2
18:00 PSS-SB Welhot 5-11
18:30 SBS Masku-SB Vaasa 3-4

Sarjataulukot ja tilastot:
Salibandyliiga
Naisten liiga
Divari

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Boris
23/02/2015
Paikalla olleena voin kertoa, ettei erän matsissa kyllä ollut lähelläkään ilmoitettu reilua 700 katsojaa...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.