Neljän maalin Iiskola tinttasi Erän jatkoajalla pudotuspeleihin – katso sunnuntain salibandytulokset

Tuomas Iiskola "pelasti" Erän jatkoajalla. Ailahtelevasti pelannut Erä oli sössiä Josbaa vastaan pahasti. Kuva: Juhani Järvenpää

Tuomas Iiskola ”pelasti” Erän jatkoajalla. Ailahtelevasti pelannut Erä oli sössiä Josbaa vastaan pahasti. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn pääsarjoissa, eli miesten ja naisten liigassa sekä miesten Divarissa, oli sunnuntaina ohjelmassa yhteensä kahdeksan ottelua.

Erän ja Josban välisessä ISTV:n näyttämässä kamppailussa nähtiin draamaa. Ensin Erä eteni 4–2-johtoon, mutta romahti kolmannen erän alussa Josban noustessa rinnalle ja ohi. Lopulta kamppailu ratkesi vasta jatkoajalla, kun Erän Tuomas Iiskola (yhteistehot 4+0) tinttasi Erälle varman pudotuspelipaikan.

Muissa Salibandyliigan otteluissa SPV murskasi Nokian KrP:n 11-1 ja Classic haki pisteet Oulun Luistinseuralta lukemin 4-7. Nokian tappio tarkoitti, että joukkueella ei ole enää teoreettistakaan mahdollisuutta välttää playout-vaihetta, kun jäljellä on kaksi ottelukierrosta. OLS piti tappiostaan huolimatta hallussaan viimeiseen pudotuspelipaikkaan oikeuttavan sijan, mutta sijoilla 9 ja 10 majailevat Indians ja NST ovat vain kahden pisteen päässä.

Oheen päivittyvät sunnuntain pelien tulokset. Pääkallo.fi kertoo lisää otteluista illan aikana.

Divari

1. Paikalla olleena voin kertoa, ettei erän matsissa kyllä ollut lähelläkään ilmoitettu reilua 700 katsojaa…