Divarit

NST repi eroa peräpäähän – katso perjantain salibandytulokset

06.02.
2015
4 Kommenttia
4
Divarit
Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Salibandyn pääsarjoissa oli perjantaina ohjelmassa kolme ottelua, kaksi miesten liigassa ja yksi miesten Divarissa.

Keskiviikkona karvaan jatkoaikatappion Indiansille miesten liigassa kokenut NST voitti perjantaina TPS:n niukasti 3–2. Voittomaalin iski Jouko Sumen ajassa 56.40. Voiton myötä NST karkoitti playout-peikon kauemmaksi ja piti elossa ohuet haaveet pudotuspelipaikasta. TPS:n tilanne puolestaan synkistyi entisestään ja paikka playouteissa on taas askeleen lähempänä. NST on sarjassa yhdeksäntenä ja TPS sijalla 12.

Toisessa liigaottelussa kohtasivat vahvavireinen SPV ja OLS. OLS:n riveissä pelasi ensimmäisen ottelunsa tällä kaudella Jukka Kinnunen. Ykkösketjun pakkina luutineen konkaripelurin paluu vanhaan seuraansa ei kuitenkaan avittanut oululaisia voittoon. SPV hurjasteli 13–8-voittoon Sami Kosken (4+3) johdolla.

Illan ainoassa Divari-ottelussa M-Team haki 9–3-rutiinivoiton PSS:stä.

Perjantain tulokset:

Salibandyliiga
NST–TPS 3–2
SPV-OLS 13–8

Divari
PSS–M-Team 3–9

Linkkejä:
Salibandyliiton tulospalvelu

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
loukkaantumiset
06/02/2015
Kyllä näkyy Olssin pelissa, että puuttuu tärkeitä pelaajia.. Toivottavasti heidän loukkaantuneet pelaajat ovat mahdollisimman nopeasti pelillä taas. Rantalalla ja Niemelällä molemmilla kuulemma polvivaivoja... taitaa olla kausi ohi molemmilla...Valitettavasti...
rompsamestari
06/02/2015
Miten tuomarit voi olla noin pihalla pelistä toiseen!?
virhe
06/02/2015
Eihän ne Oulussa pelanneet vaan Seinäjoella. Lisäksi tuloksissa OLS:n 13-8 voitto merkittynä.
Jussi Ojala
06/02/2015
Tattis huomioista. Viilattu kuntoon.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.