Liigat

Nuorten suomenmestari palasi kotikaupunkiinsa KrP-paidassa – ”Vähän tuli kuittailua”

23.02.
2015
0 Kommenttia
15
Liigat
Ruotsin huippujoukkueessakin testissä käynyt Kalle Keskitalo (oik.) on kauden aikana noussut KrP:n ykköskenttään. Arkistokuva: Juhani Järvenpää/Salibandyliiga

Ruotsin huippujoukkueessakin testissä käynyt Kalle Keskitalo (oik.) on kauden aikana noussut KrP:n ykköskenttään. Arkistokuva: Juhani Järvenpää/Salibandyliiga

Nokian KrP:n nuori ykkössentteri Kalle Keskitalo oli monen OLS-pelaajan kanssa juttusilla niin ottelun aikana kuin sen jälkeenkin maanantai-iltana. Täksi kaudeksi KrP:n sinivalkoiseen pelinuttuun vaihtanut Keskitalo pelasi ensimmäistä kertaa kotikaupungissaan vieraan asemassa.

Hävitystä ottelusta huolimatta Keskitalo, 19, oli puheliaalla tuulella taiston tauottua ja saikin vastailla vanhojen pelikavereidensa kysymyksiin vielä pitkään. Hän kuuluu lahjakkaaseen OLS:n juniorituotannon pelaajistoon ja myös siihen porukkaan, joka oli voittamassa nuorten SM-kultaa vuosi sitten Luistinseurassa.

Viime kauden jälkeen Keskitalo pääsi antamaan näyttöjä länsinaapurissa asti, mutta toistaiseksi ulkomaat jäivät odottamaan aikaansa. Sen sijaan uusi koti löytyi Tampereelta.

– SM-kultakauden jälkeen kävin testissä Superliigan IBK Dalenissa. Näin kuitenkin, että oli parempi lähteä hakemaan kokemusta Suomen liigasta, ja tämä on osoittautunut hyväksi valinnaksi, Keskitalo hymyili.

Tällä kaudella vastuuta on tullut puolustajan ja hyökkääjän paikoilla. Viime aikoina tulosta on tullut myös pisteiden valossa yhdessä Henri Johanssonin ja Johannes Jokisen kanssa.

– 17 ottelun ajan pelasin puolustajana, mutta sitten minut siirrettiin ykköskentän sentteriksi. Siinä on aika kiva noiden maalipyssyjen välissä pelata, tällä kaudella tehot 6+6 iskenyt Keskitalo tuumi.

Pistetilasto ei karttunut maanantaina hänen osaltaan, mutta pelin tiimellyksessä hän sai erityisvartiointia OLS:n puolelta.

– Olihan se hieno fiilis pelata taas täällä Oulussa, vaikka yleensä on oltukin Linnanmaan hallissa. Vähän tuli kuittailua jätkiltä pelin aikana. Veikkolan Matiakselta taisi ne kaikkein parhaimmat jutut tulla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.