Liigat

Oilers ja SSV maalirikkaaseen pistejakoon Salibandyliigassa

10.02.
2015
0 Kommenttia
4
Liigat
Oilersin ja SSV:n tasapeliä todisti Tapiolassa 791 katsojaa. Arkistokuva: Jari Turunen

Oilersin ja SSV:n tasapeliä todisti Tapiolassa 791 katsojaa. Arkistokuva: Jari Turunen

Esport Oilers ja SSV jakoivat tasaisen väännön jälkeen pisteet lukemin 7-7 miesten Salibandyliigan tiistaikamppailussa. Vierasjoukkueelle pistemenetys oli paha takaisku taistelussa runkosarjan piikkipaikasta.

Pääkaupunkiseudun klassikko käynnistyi Oilers-merkeissä, ja ensimmäinen kolmannes merkittiin öljymiehille Sylvester Raikamon (2+1) ja Perttu Pajukosken (1+1) osuttua.

Toisessa erässä SSV hilautui johtoon Jani Heleniuksen (2+1) johdolla, ja kakkosperiodin jälkeen vieraat johtivat peliä maalilla 3-4. Vauhdikkaasta päätöskolmanneksesta muodostui todellinen maali-iloittelu, jossa verkko soi tasaiseen tahtiin molemmissa päissä.

Oilers kävi johdossa 5-4 ja 6-5, mutta SSV kuittasi taas itsensä johtoon Pasi Laitilan ja Markus Olkkosen maaleilla viimeisen viisiminuuttisen käynnistyttyä. Päätöslukemat 7-7 niittasi Raikamon ja Heleniuksen tavoin 2+1 iskenyt Casper Pfitzner ajassa 56.55.

SSV on Salibandyliigan kolmantena kerättyään 21 ottelusta 30 pistettä, ja Happee vetää letkaa otettuaan 22 ottelusta 35 pistettä. Joukkueet kohtaavat vielä toisensa Pasilassa lauantaina 21.2.

Oilers jatkaa liigan kuudentena 26 pisteellä. Sillä on enää kolme ottelua runkosarjaa jäljellä, joten sen mahdollisuudet kotietuun ovat jo heikot.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona ottelulla Indians-Classic.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.