Liigat

Pfitzner ratkaisi jatkoajalla Tampereella – ”Kahteen pisteeseen voi olla aina tyytyväinen”

04.02.
2015
5 Kommenttia
2
Liigat
Casper Pfitzner iski voittomaalin Tampereella. Oilers nousi voiton myötä Kooveen ohi sarjataulukossa ja on nyt viidentenä. Kuva: Topi Naskali

Casper Pfitzner iski voittomaalin Tampereella. Oilers nousi voiton myötä Kooveen ohi sarjataulukossa ja on nyt viidentenä. Kuva: Topi Naskali

Tampereen Koovee ja Esport Oilers kohtasivat keskiviikkoillan Salibandyliigan kamppailussa Tampereella. Oilers oli lopulta ratkaisevan verran kotijoukkuetta parempi ja voitti jatkoajalla luvuin 4-5 ja.(1-2,2-1,1-1,0-1).

Voitto oli Oilersin toinen perättäinen ja se nousi Kooveen ohi viidenneksi. Kooveen aikaisempi pitkä voittoputki on kääntynyt kolmen ottelun tappioputkeksi. Seitsemäntenä oleva Erä väijyy nyt kahden pisteen päässä.

Ottelun ratkaisu?
Viikko-ottelu vaikutti olevan hankala molemmille joukkueille, joka näkyi alati heikkona pallollisena pelinä sekä lukuisina syöttövirheinä. Oilersilla oli toisen erän alkupuolella mahdollisuus ja paikkoja ratkaista koko ottelu, mutta tänään molemmilla joukkueilla oli vaikeuksia osua verkkoon, vaikka koko veräjä oli tyhjänä.

Oilersin tehoduo Perttu Pajukoski ja Casper Pfitzner ratkaisi voiton Oilersille jatkoajalla ajassa 62.58 päästessään 2-1-ylivoimahyökkkäykseen Kooveen maalin eteen.

Ottelun hahmo?
Oilersin Jesperi Lindfors pelasi kelpo ottelun. Lindfors oli yksi kentän energisimmistä. Kooveen maalia vartioinut Rasmus Hasu ansaitsee tunnustusta. Hasun taitoja on epäilty, mutta nuoren vahdin pää kesti tänään hyvin. Hasu antoi Kooveelle mahdollisuuden voittaa ja otti muutaman erittäin tärkeän torjunnan.

Ottelun puheenaihe?
Joukkueiden pallollinen peli oli silmiinpistävän huonoa. Jopa kirvelevää. Erikoiseksi sen teki se, että molemmista joukkueista löytyy aimo annos taitoa. Jotenkin pallo vain karkaili pelaajien lavoista, syötöt olivat heikkolaatuisia ja viimeistelyt jotain ”sinne päin”. Todistetusti kaikki laukaukset osuivat kuitenkin hallin sisäpuolelle.

Kommentit:
– Olihan se hirveä peli. Ei voi mitenkään olla tyytyväinen. Onneksi kaverikaan ei viimeistellyt kovin hyvin, niin pysyttiin pelissä mukana. Jatkoaika on tietysti aina julma tapa hävitä, kommentoi Kooveen Jaakko Tiira ottelun jälkeen.

– En täysin allekirjoita, että olisi ollut niin huonoa peliä. Kuitenkin arkipeli. Mitä pidemmälle peli meni, niin se pallollinen hallinta kääntyi meille. Voittoon ja kahteen pisteeseen voi olla aina tyytyväinen, arvioi Oilersin kapteeni Patrick Wardi.

-Voidaan lopettaa ne spekuloinnit, että Rasmus Hasusta ei olisi liigatason veskariksi. On todistanut kahdessa viimeisessä pelissä, että on ihan yhtä hyvä kuin muutkin veskarit tässä sarjassa, paalutti Kooveen päävalmentaja Hannu Santanen joukkueen maalivahtitilanteesta.

Tilastohuomiot:
Koovee: Lassi Ylisiurunen 1+1, Eemeli Salin 0+2
Oilers: Jesperi Lindfors 1+1

Päivän muut ottelut:
Erä-SalBa 7-1
NST-Indians 6-7 ja.

Linkit:
Ottelutilastot
Topi Naskali ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Arto Kilponen
05/02/2015
Oilers on nyt 2/5 2015 pelatusta vieraspelistä tehnyt vähemmän maaleja kuin vastustaja ja silti voittanut pelin. Itseasiassa vain Oulussa Oilers on siis tehnyt enemmän maaleja ja silti plakkarissa on 7/10 vieraspisteestä.
S7
05/02/2015
Jesperi Lindforsissa jokerikortti ens mm-kisoihin? Velipoika on myös ihan kelpo pelaaja, mutta viimeinen askel on vielä ottamatta kummaltakin Saken kundilta....
Arto Kilponen
05/02/2015
Jesperi on kauden 10 pisteestään saalistanut viisi viimeiseen kolmeen peliin. Joo, on liian aikaista vetää kummoisia johtopäätöksiä, mutta ai että olisi Oilersilla makea sauma vetää tuollainen ässä hihasta. Mielenkiintoista seurata miten tilanne kehittyy.
fyt
05/02/2015
Jesperissä kieltämättä potentiaalia mm-tasolle olisi, mutta vielä aivan liian epävarma pallolla ja saisi käyttää laukaustaan enemmän.

Lähempänä maajoukkuetta tällä hetkellä Oilersin pakkikalustosta on Markelin. Kaveri ottanut huimia harppauksia eteenpäin ja on yksi suurimmista syistä miksi hänen kenttänsä on Oilersin parhaimmistoa. Veikkaan, että kesän leirityksillä viimeistään herra nähdään.
S7
09/02/2015
Pakko pitää kiinni omasta jokerikortista, enpä olisi 2v sitten uskonut Stenforsin Latelta tommoista kehitystä. Joten mun veikkaus on ja pysyy nuorempi Saken poika. Katotaan osunko oikeeseen vai en...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.