Divarit

Pirkkojen naisten Suomen Cup-taival päättyi pikkufinaalin voittoon

02.02.
2015
0 Kommenttia
3
Divarit
Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali

Pirkkalan Pirkat voitti naisten Suomen Cupin pikkufinaalin. Asia selvisi eilen, kun Pirkat kohtasi Hangon Hyrskyt kotisalissaan. Loppulukemiksi kirjattiin 5-3 (1-1, 2-0, 2-2).

Ensimmäisessä erässä HaHyn Hanna Lupala nosti joukkueensa tasatilanteeseen kuittaamalla Emma Kärjen maalin, mutta Jenni Laakson, Eveliina Leppäsen ja Pinja Lahdelman maaleilla PirPi karkasi 4-1-johtoon kolmannen erän alkajaisiksi. HaHy kiri vielä maalin päähän, mutta Reetta Manninen teki PirPille vapauttavan viidennen maalin.

Pirkkalan Pirkkojen ottelun TEHO-pelaajana palkittu Reetta Manninen tiivisti lyhyeen ottelun ratkaisun.

– Ottelu oli todella tiukka ja hyvää peliä molemmilta joukkueilta. Maalinteossa oltiin terävämpiä ja siihen se sitten ratkesi.

HaHy aloitti kolmannessa erässä kirin ja tuli kolmen maalin takaa maalin päähän. Manninen kertoo ettei Pirkkalan vaihtopenkillä paniikkinappulaa painettu

– Kyllä luotto omaan joukkueeseen on kova. Siinä sitä heräteltiin joukkuetta ja koitettiin puolustaa terävämmin.

Ottelun päätyttyä valkopaitainen Pirkkalan Pirkat juhli voittoa riemukkaasti.

– Todella hyvältä tuntuu, en ole koskaan aikaisemmin ollut voittamassa mitään. Cupissa tuli kierrettyä Rovaniemellä ja Jyväskylässä parikin kertaa. Nämä Cupin pelit ovat niin hienoja kun joka pelissä on panosta, Manninen ylistää.

Topi Naskalin ottelukuvat

Ottelun pöytäkirja

Teksti: floorball.fi

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.