Ulkomaat

Ruotsin Superliigassa varustefarssi – Helsingborg joutui pelaamaan vastustajan vierasasuissa

23.02.
2015
1 Kommentti
4
Ulkomaat
Helsingborg jätti sunnuntaina peliasut kotiin ja pisteet Uppsalaan. Arkistokuva: perwiklund.se

Helsingborg jätti sunnuntaina peliasut kotiin ja pisteet Uppsalaan. Arkistokuva: perwiklund.se

Ruotsin Superliigassa nähtiin sunnuntai-illan ottelukierroksella eriskummallinen tapahtumasarja, kun Asser Jääskeläisen edustama FC Helsingborg unohti peliasunsa kotiin ja joutui esiintymään TV-ottelussa kotijoukkue IK Sirius IBK:n vieraspaidoissa ja toisen uppsalalaisjoukkueen, Storvreta IBK:n pelihousuissa.

Helsingborgin valmentaja Kent Göransson kommentoi varusteunohdusta Innebandymagazinet.se-sivustolle lyhytsanaisesti:

– Asiasta ei ole kamalasti sanottavaa, joskus tällaista sattuu. Onneksi löysimme nopeasti ratkaisun ongelmaan.

– Tämä oli iso virhe taustajoukoilta, mutta hoidimme asian mielestäni tyylikkäästi yhteistyökumppaneita kohtaan. Kaikki olivat tietoisia unohtuneista peliasuista ennen ottelun alkua ja suhtautuivat ymmärtäväisesti. Toivottavasti mitään tämänkaltaista ei tapahdu toista kertaa.

Helsingborg kiitti Siriusta julkisesti kotisivullaan hienosta urheiluhengestä, jota seura osoitti lainatessaan vieraspeliasujaan. Itse ottelussa kotijoukkue otti 6-5-jatkoaikavoiton ja on nyt kymmenentenä kolme pistettä pudotuspeliviivan alapuolella.

Lue myös:
Innebandymagazinet.se: Helsingborg om tröjfadäsen: ”Blev en totalmiss”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
MustonE #72
23/02/2015
Meijä tiimin säännöillä taustajoukoille rapsahtais melkoset #sakot #Jarihereillä #AnnasakkoasaataXX

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.