Liigat

SSV puolusti tarkasti ja keräsi täyden pistepotin Helsingin derbystä

13.02.
2015
7 Kommenttia
0
Liigat
SSV nappasi täydet kaksi pistettä kaatamalla Erän paikalliskamppailussa lukemin 3-1. Kuva: Olli Laukkanen

SSV nappasi täydet kaksi pistettä kaatamalla Erän paikalliskamppailussa lukemin 3-1. Kuva: Olli Laukkanen

SSV löysi Salibandyliigan perjantain ainoassa ottelussa taas tutun tiiviin puolustuksensa ja kaatoi kotonaan Tapanilan Erän 3-1. Tulos nosti SSV:n tasapisteisiin sarjakakkonen SPV:n kanssa.

Avauserää leimasivat SSV:n hukkaamat rangaistuslaukaus ja yhdeksän ylivoimaminuuttia, mutta viidellä viittä vastaan Roni Laasonen ohjasi Viikingit johtoon. Toisessa erässä Jani Helenius napautti Laasosen syötöstä 2-0, ja kolmannen puolivälissä sama kaksikko taituroi eron jo kolmeen. Erän Lauri Kapasen kavennus ei enää nostanut vieraita taistelemaan voitosta.

– Voitetun cupfinaalin jälkeen päästettiin Nokia-tappiossa kahdeksan ja Oilers-tasapelissä seitsemän maalia, mutta yksi omiin on jo sellainen luku, jolla salibandyssa todennäköisesti voittaa, SSV-valmentaja Markus Huhtimo kiitti.

– Ensimmäisen erän ylivoimapelistä ei juuri kerrottavaa jäänyt, mutta voitto oli tärkeä.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla Indians – OLS, Koovee – SPV ja Happee – NST.

Teksti: Salibandyliigan tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
kolli
13/02/2015
Alavire vihelsi todella huonosti... 5min arolle mailaanlyönnistä ja samoin rankkari oli aivan turha
Alavire
13/02/2015
Alavire voi viheltää kuinka huonosti vain, silti hän viheltää finaaleissa
anteeksnyvaan
14/02/2015
Viiden minuutin jäähy tuli täysin aiheesta. Suoraan sormille napakka näpäytys. Rankkarivihellyksessä olisi ehkä riittänyt pelkkä kakkonen. Loistavaa tuomarointia oli kyllä mielestäni
VOIHAN
14/02/2015
No voihan h%#/%¤ti taas ne erotuomarit ratkaisi pelin.
Ihan tosissaan lopettakaa jo toi tuomarien mollaaminen ja keskittykää peliin. Eiköhän tuollakin ollut kaksi tasokasta joukkuetta pelaamassa vastakkain. Ja tämänkin pelin ratkaisi tehdyt ja päästetyt maalit.
voihan voi
14/02/2015
Joo ei ne tuomarit pelejä ratko vaan pelaajat, mutta alakare oli eilen aivan pihalla. Ssv oli myös suht huono, mutta puolusti uhrautuvasti ja hyvin. Erä taas ei saanut paikoista sisään vaikka kokonaisuutena peliä hienoisesti hallitsikin.
Ystävä hyvä
14/02/2015
Tuomarit pelasivat mielestäni ihan hyvin. Rankkari omasta mielestä turha, mutta jäähyn arvoinen rike kumminkin, ei maalia, joten mitä väliä siis. 5 min oli aivan oikeutettu. Itse kuulin ainakin kovan napsauksen katsomoon asti ja näin kun kunnon lyönti kävi.

Mutta miksi missään keskustellessa ei mainita sitä, että molemmat maalivahdit pelasivat erinomaisen pelin? Miksi Strandberg ei ollut ottelun paras pelaaja? 19 torjuntaa 1 sisään t% 95 salibandyssä! Kortelainen myös 30 torjuntaa ja 3 sisään, eli hänelläkin torjunta% yli 90. Milloin salibandyssä tehdään noin vähän maaleja ja noin paljon vetoja tulee perille asti, mutta arvostusta ei tule.

Ymmärrän toki ettei katkera Erä halua mainita vanhaa penkittämää veskariaan uutisissaan, mutta miksei täällä pääkallossa eikä myöskään salibandyliigan uutisissa.
Jeee
15/02/2015
LASER ON PÄÄLIKKÖ

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.