Superliigan pudotuspelitaistossa ratkaisun viikot – Storvreta IBK viivan alapuolella

Superliigan tilanne 22.02.2015. Taulukko: everysport.com

Pudotuspelipaikka on karkaamassa Alexander Ruddin edustamalta Storvreta IBK:lta. Kuva: perwiklund.se
Superliigan pudotuspelipaikat ovat karkaamassa Alexander Ruddin edustamalta Storvreta IBK:lta. Kuva: perwiklund.se

Ruotsin Superliigan pudotuspelitaistelussa eletään ratkaisun hetkiä. Sunnuntaina pudotuspeliviivalla käydyssä huipputärkeässä kohtaamisessa IBK Dalenin Johan Eriksson pysäytti pelikellon aikaan 56:09 viimeistelemällä voittomaaliksi jääneen 7-6-osuman Mika Kohosen Storvreta IBK:ta vastaan.

Dalenin voitto tarkoitti, että salibandymaailman suurseuroihin pitkään lukeutunut ja täksi kaudeksi maailman huippuihin lukeutuvan Alexander Ruddin napannut Storvreta on vaarassa jäädä pudotuspelien ulkopuolelle, kun pelattavana on enää kaksi ottelukierrosta. Joukkueella on toki vielä mahdollisuudet nousta mukaan pudotuspelitaistoon, koska liigan ennätystasaisessa keskikastissa neljäntenä olevan Mullsjö AIS:n ja kymmenentenä olevan IK Sirius IBK:n välillä on vain viiden pisteen ero. Superliigan ykkösenä on tällä hetkellä kaksi edellistä Champions Cupia voittanut Falun IBK 54 pisteellä ja toisena Falunin kärkihaastajaksi ennen kauden alkua veikattu Pixbo Wallenstam 53 pisteellä.

Superliigan tilanne 22.02.2015. Taulukko: everysport.com

6 comments

  1. Miten tuolla ruotsin liigassa menee pisteytys peleistä, kun en saa millään tolkkua tuosta sarjataulukon pisteistä, vaikka kuinka ynnäilen?

  2. En ihan 100% varma ole, mutta voitto 3p, jatkoaikavoitto 2p ja jatkoaika tappio 1p. Rankkareita ei länsi-naapurissa lauota.

  3. Eli tossa on voitot, tasapelit ja hävitöt, mutta ei erikseen onko voitto jatkoajalla? Jotenkin noin sen pitää mennä, koska muuten pixbo 16 vs. falunin 15 voittoa ois väkisin kärjessä…

  4. Voitosta varsinaisella peliajalla 3p, voitosta jatkoajalla 2p, tappiosta jatkoajalla 1p ja tasapelistä 1p.

  5. Ottelumäärä, 3p voitot, jatkoajalle menneet, tappiot varsinaisella, …

  6. Tolla systeemillä ois ihan kiva sitten että ois yksi sarakelisää…