Liigat

Taklatun SalBa-hyökkääjän kausi mahdollisesti ohi – ”Joku järki pitäisi saada tähän hommaan”

08.02.
2015
7 Kommenttia
3
Liigat
SalBan Jussi Tammi loukkasi kätensä viikko sitten pelatussa NST-ottelussa Raumalla. Kuva: Elmeri Elo

SalBan Jussi Tammi loukkasi kätensä viikko sitten pelatussa NST-ottelussa Raumalla. Kuva: Elmeri Elo

Miesten Salibandyliigassa Rauman SalBaa edustava Jussi Tammi joutuu näillä näkymin sivuun pelikentiltä koko loppukauden ajaksi. Viime sunnuntain NST-ottelussa Tammi taklattiin ottelun loppuhetkillä laidan yli, ja hän loukkasi tilanteessa kätensä. Seuran mukaan kipsatun käden toipumisaika voi olla jopa neljä viikkoa.

Raumalaisten päävalmentaja Juha Mäkilä harmitteli tapaa, jolla loukkaantuminen tuli ja oli sitä mieltä, että vastaavanlaisista tilanteista tulisi jakaa isompia rangaistuksia.

– On erittäin valitettavaa, että toinen joutuu lopettamaan kautensa toisen pelaajan turhautumisen vuoksi. Tappio ei yksinkertaisesti vain voi harmittaa niin paljon, että pitää alkaa vastustajaa ajelemaan. Joku järki pitäisi saada tähän hommaan ja karsittua tuollaiset pois, Mäkilä kommentoi SalBan kotisivuilla.

21-vuotias Tammi ehti iskeä 16:ssa pelaamassaan liigaottelussa tehot 4+1=5. Hänellä jäi jo aiemmin tällä kaudella otteluita väliin loukkaantumisen vuoksi.

Linkki: Uutinen SalBan sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Jere Kunto
08/02/2015
Harmi että kaveri loukkaantui! Ikävän näköinen mutta täysin normaali ja rehti pelitilanne jossa kaveri olisi ehkä voinut olla hieman paremmin hereillä.. Näitä sattuu, ei muutakun kiviä taskuun ja paranemisia!
Kisut
08/02/2015
Kiviä taskuun ni ei tarvi itkeä. Puhdas kontakti
Reino
08/02/2015
Varmaan video kohta nähtävillä, miten lie tilanne mennyt.Mutta asian vierestä, niin toivottavasti tämä olisi yksi kyseisistä halleista jossa ei liiga-pelejä pelattaisi ensi kaudella. Ja ei... en tarkoita että SalBa ei kuuluisi liigaan, sinne kuuluu juuri ne joukkueet jotka paikan on pelaamalla ansainneet., mutta liigaan kuluisi sellaiset areenat jossa turva-alueet ovat riittävät. Liitto voisi keskittyä tähän, ennemmin kuin katsomo kapasiteetteihin.Varmasti monissa paikoissa on riskinsä ja ihan kaikkea ei ole mahdollista toteuttaa kaikilla paikkakunnilla, mutta joku minimi turva-alue pitäisi olla.Jyväskylässähän on esimerkiksi päädyissä ehkä ruhtinaalliset 50cm ennen kuin seinä nousee vastaan, ja kuitenkin kaukalon sisällä pitäisi pystyä pelaamaan samoilla säännöillä joka paikkakunnalla. Rangaistuksia kuitenkin jaellaan ihmissilmin ja kun toisaalla puhdas kontakti aiheuttaa pelaajan loikan kaukalosta turva-alueelle pelin jatkuessa, niin toisaalla jaellaan samanlaisesta tilanteesta rangaistuksia päätypaneleiden paukkuessa ja kamojen levitessä näyttävästi pitkin ja poikin.
RAIMO
08/02/2015
Raumalla ei ole edes pienimmät turva-alueet. Esim. Pasilassa päädyssä ei yhtään.
TUOMARIT HERÄTYS
08/02/2015
Tällä kaudella tuomarit ovat jakaneet 5+20 ja 2+10 ihan miten ovat halunneet ja todella mitättömistä syistä. Ja sitten kun todella on sellaisia tilanteita mistä pitäisi antaa boksia niin pilli pysyy suussa. Tuomarit inisevät koko ajan oikeuksista jne. Mutta koittaisivat ensin oppia miten puhalletaan ja sitten itkisivät oikeuksistaan... SÄÄLITTÄVÄÄ
ET
08/02/2015
Tuomarit herätys...

...Huono provo.
Kessu
08/02/2015
Mäkilän mukaan huutamiset ei satuta ketään. Satututtaahan henkisesti ihan saatanasti. Taas kerran Mäkilä, valot päälle. Liian usein ajelet parkeilla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.