Liigat

Video: Happee–NST kaikki maalit – Kuneliuksen namupassi säväytti, Hynyseltä hirmulämäri

14.02.
2015
0 Kommenttia
1
Liigat
Kuvakaappaus: Youtube

Kuvakaappaus: Youtube

Miesten Salibandyliigan lauantaikierroksella Jyväskylän Happee ei jättänyt sanansijaa lappeenrantalaiselle NST:lle. Liigan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Happee vei kamppailun nimiinsä murskaavin loppulukemin 12-4. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.