Videot

Video: Kolossimainen ruotsalaispakki hassutteli rankkarikynät uudelle tasolle

09.02.
2015
2 Kommenttia
6
Videot
Robin Nilsberth kuvan vasemmassa laidassa. Kuva: Salibandyliiga

Robin Nilsberth kuvan vasemmassa laidassa. Kuva: Salibandyliiga

Ruotsalainen Robin Nilsberth on tunnettu eritoten kovista otteistaan ja hyvästä laukauksestaan. Granlossa pelaava Nilsberth esittelee vapaa-ajalla kuvatulla Instagram-videolla rankkaritaitojaan ja suorituksesta ei ainakaan mielikuvitusta ja kädentaitoa puutu.

Innebandymagazinet kertoi tässä uutisessa, että ruotsalainen kestomenestyjä Storvreta on kiinnostunut hankkimaan Nilsberthin riveihinsä ensi kaudeksi.

Videon voit katsoa tästä linkistä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Timotei
09/02/2015
Jos Nilsberth siirtyy Uppsalaan, niin Storvretalla olisi varmasti Superliganin kovin puolustus.. Kolme Ruotsin maajoukkuepakkia ja seuraikoni Berggren, eipä tuosta enää Salolle tilaa löydy vaikka miten pyörittelisi.
S7
09/02/2015
On tää kaveri vielä tällä hetkellä aika paljon Saloa kovempi tekijä, pakko myöntää. Ei mitään pois Salolta, mutta junnupojalla on kuitenkin vielä matkaa ihan maailman kärkeen--> toisaalta oisko paha paikka lähtee kokeilee miten sitä peliaikaa ja vastuuta tulee noin kovassa sakissa?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.