Liigat

Video: Koovee–Indians kaikki maalit – Tiira 2+1, Kainulainen 1+3

19.02.
2015
5 Kommenttia
1
Liigat
Kooveen Jaakko Tiira (vas.) ja Indiansin Valtteri Kainulainen olivat tehokkaita keskiviikkona. Kuva: KVTVsalibandy / Youtube

Kooveen Jaakko Tiira (vas.) ja Indiansin Valtteri Kainulainen olivat tehokkaita keskiviikkona. Kuva: KVTVsalibandy / Youtube

Indians kävi keskiviikkona hakemassa Kooveesta arvokkaan 7–6-vierasvoiton miesten Salibandyliigassa. Voiton ansiosta Indians piti pudotuspelihaaveensa elossa. Ottelun maalikooste ja lehdistötilaisuus ovat nyt katsottavissa videoilta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
playoff
19/02/2015
Inkkarit pelasi itsensä pleijjareihin...
Totuus
19/02/2015
KVeela mv ongelma? ei riitä Nasun rahkeet liikaan asti! taas kolme helppoa livati omiin.
Totuus kannattaa nähdä paikanpäällä
19/02/2015
Ilman Hasun torjuntoja peli olisi ollut Inkkareille 2-10 kahden erän jälkeen. Otti lukuisia huikeita koppeja ja oli jengin ainoa ketä ylipäänsä kiinnosti pelata. Maalikoosteiden varaan ei kannata arvioitaan tehdä, nehän harvemmin veskaria mairittelevat.
Totuus
19/02/2015
KVeela pelaaja ongelmia? jos on vai yksi Nasu jota peli kiinnostaa! Ps.Totuus oli tekemässä yleisöennätystä.
Totuudelle
19/02/2015
Hienoa, että teitte yleisöennätyksen. Hienoa myös että pystyitte ihan näin runkosarjan loppumetreillä huikeilla yleisötuotoillanne saaduilla rahoilla jättämään taaksenne Nasun ja naurettavan Kooveen.

Kannattaa kuules siellä perheessä aina välillä miettiä, että onko se teidänkään jenginne niin kauhean kova jos kaksi veskaria vaikkapa loukkaantuu..Ja kuitenkin, tuollaisilla yleisömäärillä luulisi saavan kasaan mestaruudenvoittavan jengin, mutta...Niin joo, ei tätäkään lajia rahalla pelata.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.