Kuva: Kuvakaappaus videolta

Sarjakakkonen SPV haki selvänumeroisen voiton Tampereelta, kun se kaatoi Kooveen lukemin 4-9. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

9 comments

1. KooVeen veskarista ei ollut kuin haittaa KooVeelle. Antoi Spevelle mahdollisuuden voittaa…luokaton esitys.

2. Päällikkö näyttää tilastojen mukaan oleva pahasti väärässä; 40 torjuntaa! Eikä nuo koosteen maalit näytä moken piikkiin menevän. Enemmänkin huonon puolustuksen?

3. …voin kyllä vannoa että tilastoissa on jotain vikaa. 24 torjuntaa viimeisessä erässä? Ei kyllä ollut vaikka SPV peliä veikin.

4. Päällikkö on varmasti itse liigatason maalivahti, siitä vain ottamaan yhteyttä KooVeen valmennukseen. Paikalla myös olleena torjunnat voivat hyvinkin pitää paikkaansa… SPV vei kolmannen erän pallon hallintaa todella selvästi.

5. Hasulle meni tosiaan pari helppoa mutta otti vastaavasti toistakymmentä hyvää torjuntaa eli siihen ei peli ratkennut.

6. …tällä kaudella käsittämätön ero torjuntamäärissä kun vertaa laukaisukarttaan merkittyihin torjuntoihin. Luulisi niiden olevan samassa linjassa vaan eipä ole joissain tapauksissa sinnepäinkään.

7. Eipä ole ennenkään tarvinnut todistella pojille mitään. Hasu oli kilpureiden porukan Heikoin lenkki. no uutta matoo koukkuun

8. Harmi kun molemmat veskarit on loukkaantuneena ja nuori Hasa kokemattomana joutuu runkosarjan ratkaisupeleihin.
    Mielestäni hyvin kestänyt pelaamansa pelit muutamaa ”helppoa” lukuunottamatta mutta niitä menee kaikille, kokeneillekiin mokeille.
    Hasa on nousemassa liigaveskareiden eliittiin.