Divarit

Video: LaSB–ÅIF kaikki maalit – ”Sarjan likaisin joukkue?”

15.02.
2015
6 Kommenttia
14
Divarit
Kuva: LaSB

Kuva: LaSB

LaSB voitti lauantaina ÅIF:n miesten Divarissa lukemin 5–4. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Tunteet kävivät kamppailun jälkeen kuumana, sillä LaSB:n oman otteluraportin väitteen mukaan ÅIF oli syyttänyt lammilaisia ”sarjan likaisimmaksi joukkueeksi”. ÅIF myös kieltäytyi ottelun jälkeisistä haastatteluista.

– Puhuvat kunnioituksen puutteesta, mutta eivät vaivaudu edes haastatteluun. Harmittaa, kun selvästikin olisi ollut sanottavaa. Tässä olisi ollut nyt meidän sauma puhkaista Pääkallon uutiskynnys, LaSB-tiedottaja Mika Virtanen veistelee seuran sivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Kalkkis
16/02/2015
Ottelun jälkeinen haastattelu, mihin sitä sipoolaisten mielestä muka tarvittaisiin? Eihän ÅIF:llä ole edes otteluennakoita tai peliraportteja, eikä muutakaan tiedottamista. Tiedottaminen ja julkisuus, miksi meidän pitäisi, todetaan Sipoossa yhteen ääneen. Ei tarvitsekaan. Jokainen omalla tyylillään. Tuolla kyllä erottuu. Hyvässä vai huonossa, se on arvioijasta kiinni.
NIILO
17/02/2015
Mitään en mistään tiedä, mutta...

Arvaisin että ÅIFin valmentajan kommentti liittyy maalikoosteessakin ajassa 2:19 nähtävän kaltaisiin tilanteisiin. LaSBin numero 76 'vahingossa' ajaa ÅIFin pallottoman pelaajan numero 9. Jokainen pelimies näkee ettei tuo ollut vahinko. Päinvastoin, raukkamainen temppu. Sekä vaarallinen, taklattu pelaaja ei osaa ollenkaan odottaa kontaktia.

Muutaman LaSBin pelin tällä kaudella nähneenä, voin hyvin ymmärtää kommentit vastustajan kunnioituksen puutteesta. Koska sitähän tuo on.
NIILO TÄSSÄ TAAS MOI
17/02/2015
Tarkemminkin kun ajattelee, niin varsin paljon enemmän kontaktia sallivassa lajissa, kuten jääkiekko, tuollaisesta tempustahan (Kimin sanoin) lyödään nyrkillä naamaan.
Kun tuomarit ei tällaiseen sikailuun puutu, niin pitääkö salibandyssä tällainen sikailu sitten vain sietää? Ei kai...
Kake
17/02/2015
Täysin samaa mieltä, todella raukkamainen teko lasbin nro 76. Pelikiellon paikka.
PERA
17/02/2015
Ei taida pelikiellot tai mitkään tätä ongelmaa enää korjata, sillä ei taida veijari olla enää kotikasvatuksen piirissä?
Yemel
01/03/2015
Ei tuo todellakaan ollut tahallinen taklaus. Tilanne lähti siitä kun Lasbin nro 76 syötti harhasyötön ja lähti omaan päähän korjaamaan virhettään jolloin ÅIF:n nro 9 juoksee hänen juoksulinjalleen. Kokemuksesta voin sanoa ettei siinä kauheasti väistellä. Ja eihän ÅIF:n taklatulle pelaajalle tainnut sattua muuta kuin 'ilmat pihalle'

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.