Videot

Video: Moran näyttävä avausmaali, maalivahdin hutilointi ja Tiitun kaksi osumaa

21.02.
2015
0 Kommenttia
0
Videot
Kuvakaappaus videolta.

Kuvakaappaus videolta.

Ruotsin Superliigan häntäpäätä pitävä KAIS Mora ja hallitseva mestari Falun kohtasivat keskiviikkona salibandyn merkeissä. Falun voitti ottelun lukemin 5-6. Tero Tiitu ja Alexander Galante Carlström osuivat kahdesti mieheen. Falun on runkosarjan toisena ja tasapisteissä sarjakärjessä olevan Pixbon kanssa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.