Liigat

Video: Näin Mikael Järvi teki salibandyhistoriaa

24.02.
2015
0 Kommenttia
7
Liigat
Kuva: Anssi Koskinen

Kuva: Anssi Koskinen

SSV:n Mikael Järvi saavutti maanantaina kaikkien aikojen ensimmäisenä pelajana 700 tehopisteen rajan Salibandyliigassa. Järvi, 37, syötti kolme osumaa kun SSV löi Turussa TPS:n 7-2. Hän on nyt tehnyt pelaamissaan 475 runkosarjan ottelussa yhteensä 347 maalia ja syöttänyt 353.

Mikael Järven juhlapiste syntyi 21 sekuntia ennen ottelun loppua kun hän syötti Juho Järvisen ylivoimalla laukoman 7-2-maalin. Aikaisemmin Järvi oli pohjustanut jo Pasi Laitilan laukoman ottelun avausosuman sekä Juho Järvisen tekemän SSV:n viidennen maalin.

Salibandyliigan kaikkien aikojen toiseksi tehokkain pelaaja SPV:n Mikko Kohonen lähestyy merkkipaalua hänkin, sillä Kohosella on koossa 695 tehopistettä.

Linkit:
Ottelun tilastot
Anssi Koskisen ottelukuvat
SSV:lle helpot pisteet Turusta, säkenöivä Järvi sai 700 täyteen – ”Helpolla päästiin tänään”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.