Videot

Video: Näin nöyryytetään maalivahtia – viheliäinen chippirankkari

09.02.
2015
1 Kommentti
5
Videot
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsalaista IK Zenithiä edustava Pontus Allanson taiteili varsin hienon rankkarin sarjaottelussa Floda IBK:ta vastaan. Kotijoukkue Floda voitti kuitenkin ottelun jatkoajalla. Joukkueet pelaavat Ruotsin kolmanneksi korkeimmailla sarjatasolla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
voi huoh
09/02/2015
Mikä nöyryytys?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.