Video: Ojalan töötti sammutti SPV-tähden valot Seinäjoella

Kuvakaappaus: YouTube.

Kuvakaappaus: YouTube.
Kuvakaappaus: YouTube.

SPV hakkasi Nokian KrP:n rumasti 11-1 miesten Salibandyliigassa sunnuntaina. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Seinäjokisten tutut maalisepot Mikko Kohonen ja Jari Hankkio iskivät hattutemput mieheen. Koosteessa ajassa 3.10 näkyy myös keskustelua herättänyt tilanne, jossa vierasjoukkueen Ossi Ojala lähettää töötillään SPV-puolustaja Petri Hakosen maata kiertävälle radalle. Tilanteesta ei tuomittu rangaistusta.

38 comments

  1. Taas sama juttu. Miksi vajoatte klikki-himoissanne näin alas? ”Sammutti SPV-tähden valot”. Hakonen on ihan peruspakki ja kenenkään valoja ei tuossa sammunut.

    Kysymys Pääkallo.fi:lle: miksi jutun kirjoittajan nimeä ei kirjata kuten muissa jutuissanne aina kun näitä klikkimagneettilööppejä kirjoitetaan? Normi-lehdistökin joutuu nimellään kirjoittamaan.

    Muuten hyvää työtä pääkallolta, mutta nämä väkisinhaetut kohuotsikot rassaa ainakin itseä.

  2. Videon perusteella olisin kyllä kortin nostanut ja PR1, vaarallinen fyysinen peli. Mutta kentällä ei ole videolta hidastuksia nähty.

  3. Nimimerkille Opex.

    Emme vajoa alas, vaan yritämme tehdä mielenkiintoisia uutisia. Yritämme luoda puheenaiheita. Kertoa yksittäisten otteluiden mielenkiintoisimmista tilanteista.

    Ko. taklaus oli läpsyttelyottelun mielenkiintoisinta antia. Melko hurja oli töötti.

    Ja kyllä, otsikoissa kärjistetään. Esim. Hakosen nimittäminen tähtipakiksi ei todellakaan ole suuri vääryys, peruspakki hän ei ole. SPV on vahva mestarisuosikki ja Hakonen joukkueen ehkä toiseksi tai kolmanneksi paras puolustaja.

    Purnaus kirjoittajan nimestä on aiheellinen. Yritämme parantaa.

    Ja kiitos vielä kehuista.

  4. Speveltä aika tylyt viikonloppupelit, kaksi matsia ja 21-2 maalierolla 😀

  5. Kyllähän tämän pelin rumin ”töötti” oli tuo Raunion polventappaja, jonka esitti ajassa 12.40 eteenpäin. Miehekkäästi takaapäin suoraan kaveria polveen, nämä SPV osaa.

  6. Normi-lehdistö? Ei itse asiassa joudu. Mikään pakko ei ole nimeä laittaa.

  7. Kuks, tuo oli täys klooni Savolaisen tekosista. Ei mitään kiinnostusta palloon, vaan ajellaan suoraan pelaajaa.

    Se, että joku vetää herneen nenuunsa työstä tähti-statuksesta, kuvaa enemmänkin kommentoijan omaa lajitietämyksen puutetta.

  8. NST:n ja Kooveen pelissä ”Ihmiskuula” Arponen taklattiin polvitaklauksella jatkoajalla kohti sairastupaa ja polvileikkausta (kertoo NST:n nettisivut). Ura todennäköisesti ohi. Vähän liikaa näitä tällaisia tööttejä on.

    Eikös Hakonen muuten joskus ole pelannut A-maajoukkueessa, ei se nimitys SPV-tähti ihan väärin ole. Tähti-määrite soveltuu mielestäni maajoukkueessa pelanneisiin ja liigan pistepörssin kärkinimiin.

  9. Tarpeeton ja selkeästi 5 min jäähyn arvoinen väkivaltainen teko, tulkitsee lajin sääntöjä miltä kantilta tahansa. Pelaajan tarkoitus ei ole pelata palloa vaan ainoastaan miestä. SPV:n pelaajan jalalla pelaaminen on erittäin vaarallista ja siitä olisi tullut tuomita pr3. Jälkimmäinen ei välttämättä ole suoranainen vahingoittamisyritys mutta ehdottomasti ankarasti tuomittavissa oleva.

  10. ”Kotijoukkueelle tuli jatkoajalla vielä jobinpostia, kun Kapteeni Tuomas Arponen loukkasi polvensa maalinedustilanteessa. Vamman vakavuus selviää lähipäivinä. ”

    Joko on sensuuri iskeny NST:n sivuille koskien Arposta, tai sitten täällä palstoilla käydään värittelemässä vähän leveämmällä telalla.. Tiedä häntä.

  11. Valvoja: Mihin Raunio olisi pystynyt laittamaan oikean jalan tuollaisessa liikkeessä. Tuollainen on vain huonoa tuuria, että sattuu kolahtamaan yhteen.

    Ongelma tässä on se, että sarjan kärki ja tyvi on niin kaukana toisistaa fysiikan osalta, että väjäämättä tulee kolhuja. KRP ei pysynyt alkuunkaan perässä liikkeessä, joten aika epäkiitollinen tilanne yrittää rimpuilla vastaan.

  12. ”Mihin Raunio olisi pystynyt laittamaan oikean jalan tuollaisessa liikkeessä.”
    Sami, jos kyse olisi ollut tahallisesta teosta, tulisi pelikiellon pituuden olla huomattavan pitkä. Kyllä vahingoista pitää voida jäähyä ja pelikieltoa tippua.

  13. Kyllähän tuo Raunion polvenisku takaapäin vastustajan polvitaipeeseen melkein näyttää tahalliselta. Olisi voinut jättää tekemättä eli väistää. Tuosta ei siis tullut edes vaparia? Kaverin jalka näyttää olevan jo valmiiksi kääreessä (joku vamma paranemassa), teki varmaan todella kipeää. No, tilanteet tulee niin nopeasti että erotuomareilta jää paljon näkemättä. Videolta on sitte helppo tsekata hidastuksia pelin jälkeen.

  14. On sitä ennekin videoilta jaettu ragaistuksia vaikka tuomarit ei reagoi. Esim Savolainen, joka kerta rangaistus. Muita nyt ei ole oikeastaan rangaistu.

  15. Ihan uteliaisuuttani kysyn, kenet kaksi sijoittaisit Hakosen edelle?

  16. Noinhan tilanne pitää pelata, paitsi Hakosen. Nätti stoppi rintaan ja pikku muistutus siitä ettei ryntäillä pää munissa ..

  17. Ihan uteliaisuuttani vastaan:

    Juha Kivilehdon. Sitten onkin hankalampaa. Jyrki Holopainen, Jalo Kouvonen (kun vireessä) ja Petri Hakonen melko kovia kaikki. Jos omaan joukkueeseen noista neljästä pitäisi kaksi valita, niin varmaan tarjoisin ensin sopimuslappua Kivilehdolle ja Holopaiselle. Kivilehto tosin melko kallis…

    Laadukkaat on SPV:llä kahden ekan ketjun pakit.

  18. kertokaas joku missä luuraa Hulmi?? joku loukki päällä vai?

  19. Pääkallon Ojalan linjoilla on Spevellä kovat pakit kahteen ketjuun ja Harri Karjalakaan ei ole huono! Mä kanssa löisin samoille kavereille pahvin ekana, Holopaisen Jykä mun mielestä liigan aliarvostetuin pelaaja! Ja ihan ssv:n miehenä tää…

    Itse tilanteesta, niin ei toi ole puhdasta kontaktia nähnytkään ja tämmöiset pois!! Hakonen ei yhtään valmis ja muutenkin toi on jo taklaus…

  20. Ainakin seiskariville tuo näytti kyl pahalta. Ja kyllä, mummielestä voi sanoo et valot sammu. Hakonen oli kyl hetken jossain muualla kun pelikentällä tuon töötin jälkeen!

  21. Kyllähän Raunio tuon polvikontaktin olisi helpostikin voinut välttää tai jättää väliin, mutta minkäs sille mahtaa, että jotkut pientä sikaa haluavat pelata.

    Tokihan semmoset pienet koiruudet peliin kuuluu, muttei mielestäni sesemmoiset, joista vastustaja voi loukata.

    Niin ja mitä Hakosen ja Ojalan tilanteeseen tulee niin olisi siitä kuulunut jäähy antaa. Ei yrittänytkään pelata palloa.

  22. Jos kontakti Hakoseen oli puhdas, niin samalla logiikalla voi alkaa ajelemaan ketä vaan, kuka on metrin päässä pallosta, oli pallo sitten hallussa tai ei. Onhan tuo nyt lätkässäkin kielletty ja pihalle lentäis kuin lumiukko.

    Edelleen korostan sitä, että fysiikassa on niin isot erot, että hitaammat joutuu hakemaan näitä etteivät joudu naurunalaisiksi kentällä. Senhän takia Savokin näitä hakee, koska kaverit juoksee ohi.

  23. Johanssonilla on alkanut jalka painamaan tällä kaudella. Toivottavasti hoitaa itsensä kuntoon viimeiselle KrP-kaudelle ja sitten hakee uutta nostetta muualta. KrP on kyllä erittäin lähellä sarjasta tippumista tänä vuonna.

  24. Olis ollu tossakin Johanssonilla pari syöttöä jos tämä yks pitkätukka osaisi pistää pallot sisään. Ja ”tupla” näyttäis lukevan selässä.

  25. Ojalan taklaus ei kuulu tähän lajiin ja Raunion polvitaklaus oli myös törkeä. Molemmista punasella pihalle.

  26. jälleen paljon täydellisiä pelimiehiä kommentoimassa jotka pelaavat aina pää ylöspäin ja pysähtyvät ilmassa.

  27. Osaako joku valottaa, miksi Johansson on ylipäätään tuhlannut monen monta pelivuotta KrP:ssä? Oli Classicissa jo huipulla, joten miksi edes aikoinaan siirtyi Nokialle ja pysyi siellä näin kauan? Potentiaalia joka jengissä ykköseen. Nyt saa jaella namupasseja turhaan illasta toiseen. Harmi…

  28. Olin kattoos ton pelin ja ittekseni mietiin et pikkuusen tulis kova laituripari jos Johansson tulis spevehen ja istutettas Hankkion laituripariksi! Siihen esim. Hulmi sentteriksi.. ei terve mikä ketju!!

  29. Nokian pääsponsori maksaa Johanssonille sen verran että ei tarvitse muuta työtä tehdä. Classicissakin maksettiin, mutta siellä piti myös harjoitella. Nokian palveluksessa saa olla kuten itse tahtoo, ainakin jos saa välillä Tupla-mainoksen selkään. Kuka sitä nyt kesällä lenkille tai punttisalille?

  30. Kukaan ei ole toistaiseksi noteerannut kohdassa 9:40 tapahtuvaa kostoa, joka oikeasti päätti Hakosen pelin.

  31. Johansson teki KrP:n kanssa 7 vuotta pitkän sopimuksen pelatessaan vielä Classicissa! Sai kuulemma enakkoon vähän rahaa ja KrP:n manageri vetäs oikeista naruista. Johansson olisi saanut varmasti Classicista enemmän, rahaa/ materiaa kuin mitä Nokialta sai tai nykyään saa tai tulee saamaan.