Video: OLS–Oilers kaikki maalit – Pfitzner 5+0, Pajukoski 1+4 ja OLS-vahdin haamutorjunnat

Esport Oilers nappasi sunnuntaina 12–6-vierasvoiton OLS:sta miesten Salibandyliigassa. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

7 comments

  1. Siitä en tiiä mutta huh huh tuota Fitznerin väkivaltaista käytöstä kentällä! Sai vaan kakkosen tilanteessa jossa kävi aika rajusti olsin pelaajaan käsiksi. Vähintään 2+10 min ja vielä 2 min typeryydestä kun tuomari seisoi parin metrin päässä. Aika huolestuttavaa miten voi jollain pimetä päässä nuin pahasti tyhjästä.

  2. Petteri katso tilanne uudestaan ja lue sitten kommenttisi, aika keltaisilla laseilla katsot peliä jos olet sitä mieltä että Pfitzner kävi käsiksi, oikeasti Ols pelaaja oli tuli tarkoituksellisesti iholle ja kevyellä tönäisyllä kaatui kuin kuollut joutsen lattialle.
    4-6 maali on hyvä esimerkki Pfitznerin dominoinnista kentällä, ja viisi maalia lupaa hyvää keväällä.

  3. AIka lapsellisata käytöstä Wardilta nuo twitter päivitykset. OLS divariin.. huhhhuh..

  4. Heh, aika pahasti mennyt oululaisilla tunteisiin tappio ja tuo wardin huumorilla heitetty twiitti :Dd

    Pfitznerin tilanteesta: hölmö temppu joo, mutta komea oli loikkakin kaverilla 😀 ei edes ollut voimaa takana tuossa työnnössä..

  5. Suht kuoleva on kyllä oululaisen joutsen. Toki Pfitzner käy tuuppaamassa, mutta ite olisin laittanut molemmat kakkoselle. Toisen jälkipelistä ja toisen filmaamisesta.