Miehet

Video: Onko tässä kauden erikoisin vaihto?

16.02.
2015
18 Kommenttia
2
Miehet
Kuva: Esa Jokinen

Kuva: Esa Jokinen

Happee voitti sunnuntaina Tapanilan Erän 7–2 miesten Salibandyliigassa. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Koosteessa on tarjolla useita tyylikkäitä maaleja ja torjuntoja, mutta ehdottomasti erikoisin Jyväskylän illan osumista oli Happeen kolmas maali. Veli-Matti Hynysen viimeistelemä osuma syntyy melkoisen härdellin ja pitkän vaihdon jälkeen. Ensin Erä painosti ja pallo pyöri Happeen maaliviivalla, kunnes tilanne kääntyi nopeasti toiseen päähän ja peliväline kimpoili varsin onnekkaasti yli Erä-vahti Teemu Kortelaisen.

Linkit:
Esa Jokisen ottelukuvat
Ottelun tilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Väkivaltaisuus?
16/02/2015
Kotilaisen kuristusote näytti aika hurjalta. Pelikieltoa luvassa?
Boris
16/02/2015
Pyh. Nuutinen tuli aika aggressiivisesti Kososen päälle, niin sietääkin vähän pojalle opettaa tapoja...
Leo
16/02/2015
Eli maalivahtia ahdistelevaa hyökkääjää saa kostoksi kuristaa. Hyvä tietää. Onko tämä sääntö voimassa myös Jyväskylän ulkopuolella?
Ja tää on Andrew
16/02/2015
Andrew otti taas lopussa roolia ja löysi tuostakin yhden syyllisen - vanhasta muistista Tikan. Kun hidastuksen katsoo, niin näkee kuinka valkoisen keltalapainen maila läpsyy Kososta käsille ja kroppaan. Ja useampaan kertaan. Maalivahti on koskematon ja jos joku ei sitä tajua, niin sitten pitää kyllä hoitaa äijä keinolla millä hyvänsä pois tilanteesta. Nämä huippuvahdit ovat joukkueensa arvokkaimpia pelaajia eikä niitä niitä ole vara menettää telakalle jonkin poikasen mailaniskujen seurauksena. Jos tilanteeseen menneelle Tikalle piti antaa boxia, niin kyllä Nuutiselle panalti olisi myös kuulunut.
EA
16/02/2015
Erä taas umpisurkea. Kakkoskenttä otti heti alkuun kolme omiin ja myöhemmin lisää. Iiskola, Fagerholm vaan parantelevat asemiaan +/- -tilastossa. Seuraavassa matsissa taas avauksessa.
Kovin hyvin ei mennyt mahtavilla maajoukkuetähdilläkään.
Happee taas tasaisen hyvä.
yk
16/02/2015
No joo Nuutinen lyö muutaman kerran kyllä mutta näyttäs pallo olevan pelissä ei se kososella ainakaan kädessä ole, ehkä kotilaisella tosta kuristusheitosta jäähy. Ja toki jos maalin edessä äijä niin pois pitää ottaa mutta ei sentään niskalenkillä.
opex
16/02/2015
On tää kyllä hienoa kuinka säännöt on erilaiset eri pelaajille. Auta armias, jos Kotilaisen tilalla olisi ollut Savolainen, niin johan täällä vaadittaisiin pelikieltoa tai sarjasta sulkemista.

Kyllä se näköjään säbäkin vaan menee pikkuhiljaa lätkän suuntaan eli poikkarit, avojääpommit ja niskalenkit astuu isommin kuvaan. Koskahan liigakentillä nähdään ensimmäinen oikein kunnon tappelu, toivottavasti ei koskaan. Vaikka onhan näitä Teddy S-tyylisiä sählääjiä jo ollut.
Nuutisen kaveri
16/02/2015
Nuutinen pelaa irtopalloa - ei virhettä. Kotilainen ottaa kuristusotteen ja Tikka takoo minkä ehtii. Liiton kurinpitäjän pitäisi näihin puuttua ennen kuin tapa leviää myös Jyväskylän ulkopuolelle.
Msy
16/02/2015
Ei riitä Erällä materiaali. Hyökkäyksessä on vain Kapanen ja Nuutinen, jotka ovat aloitteellisia. Muut vaan odottelee vastustajan puolustuksen aukeamista.
Onko sama video?
16/02/2015
Joo pallo menee Kososen jalkojen väliin jonka jälkeen Nuutinen lyö kroppaan ja käsille. Tuolloin ei irtopalloa näy. Eli hakkasi maalivahtia sääntöjen vastaisesti. Kosonenkin, rauhallinen mies, kävi tilanteessa hiilenä. Aivan oikein, että puolustus hoiti yli-innokkaan pojan tilanteesta pois. Pelit kovenee kun mitaleita ratkotaan. Hyvä että äijät on valmiina.
nulikka
16/02/2015
Pieni korjaus Nuutisen kaverille. Sillä ei ole merkitystä, onko MV:llä pallo hallussa vai ei. Mailalla ei saa huitoa pallotontakaan maalivahtia. Irtopallotilanteissa saa lyödä vain palloa.
Katsoja
16/02/2015
Erän pelaajalla kävi hyvä tuuri kun ehti väistää Kotilaisen selkään tähdätyn juoksun, jonka tarkoituksena ei ollut pallon tavoittelu. Tästä olisi kiva nähdä hidastus, ja samalla uhrata pieni ajatus sille mitä tarkoittaa vastustajan kunnioitus.
jep
16/02/2015
Varmaan enemmän sattuu kososta kun kotilainen ja tikka heittää nuutisen syliin. Ja sanoisin kyllä että palloa nuutinen pelaa joka on vapaana. Eka lyönti osuu kyllä palloon ja sitten Kososen näpeille mutta palloa pelaa kuitenkin. Oikea tuomio että happeen jätkä jäähylle.
Msy
16/02/2015
Teki kuka mitä teki, oikein teki. Eikö sieltä Erästä löydy kuin yksi 17 -vuotias poika, joka menee maajoukkuemaalivahdin ja kahden räväkkäotteisen pakin keskelle kaivamaan palloa? Rakennetaan täydellinen vetopaikka keskiviivan tuntumaan taktiikka ei vaan toimi.
Nulikalle
17/02/2015
Sillä ei ole Kotilaisen teon arvioinnissa merkitystä tekikö Nuutinen virheen vai ei. Jos Nuutinen löi maalivahtia näpeille, niin Nuutiselle olisi pitänyt tuomita kahden minuutin jäähy. Kotilaiselle olisi kuitenkin pitänyt näyttää punaista korttia tuosta kuristusotteesta.

Jos kurinpito haluaa säilyttää uskottavuutensa, niin myös Happeen pelaajia on uskallettava rangaista.

Ja hei, kaksi aikuista miestä runtelee alaikäistä poikaa! Kai se edes vähän hävettää?
Täydennys edelliseen
17/02/2015
Happeen pelaajaahan siinä vain ja ainoastaan rankaistiin - Tikka sai siitä kakkosen. Se on tietty hankala yhtälö kun pelaa miesten sarjaa ja silti pitäisi kohdella ikänsä vuoksi silkkihansikkain. Ei taida toimia.
Täydennyksen täydennys
18/02/2015
Tikalle pitikin tulla kakkonen. Kotilaisen törkeä väkivaltaisuus jäi kokonaan rankaisematta. Kun tuomari sen selvästi näki, niin ilmeisesti niskalenkki on nyt sitten sallittu tapa putsata maalinedusta?
Mielensäpahoittaja
18/02/2015
" Kotilaisen törkeä väkivaltaisuus jäi kokonaan rankaisematta"

Täydennyksen täydennys: kukkahattutäti soitteli ja pyyteli päähinettään takas...

Voisitko vielä hieman avata tuota "kun tuomari sen selvästi näki" -osioo? Miten Andrew sen rankaisemattomuuden sitten selitti myönnettyään nähneensä?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.